Memento Bus și Uber te iau gratis de acasă!

Memento Bus, divizia de transport a Grupului Christian Tour, continuă seria premierelor în turismul românesc. După lansarea, în urmă cu puțină vreme, a conceptului low cost bus, prin care orice călător se bucură de prețuri inteligente, siguranță și confort, turoperatorul român iese pe piață cu un nou produs: Te luăm GRATIS de acasă!

Memento Bus a încheiat un parteneriat cu Uber, diversificându-și serviciile și venind în sprijinul clienților săi cu o cursă gratuită de acasă până la punctele de unde pleacă autocarele.

Acest lucru se întâmplă pentru prima oară în România. Practic, cele două companii, Memento Bus și Uber, te ajută să mergi mai repede acolo unde îți dorești. Toţi clienţii din Bucureşti care finalizează rezervarea unei curse pe www.mementobus.com și își creează un cont pe Uber, beneficiază GRATUIT de o cursa Uber în valoare de până la 25 de lei. Astfel, pasagerii pot ajunge mult mai facil de acasă până la punctuld e îmbarcare Memento Bus.

Încercăm să oferim toate serviciile la doar câteva click-uri distanță, spune Marius Pandel, CEO Memento Bus.

Uber devine astfel unul dintre partenerii strategici pentru Memento Bus, tocmai datorită faptului că și modelul Uber se bazează pe accesibilitate, flexibilitate și deschidere fața de nevoile clientului.

Această promoţie este disponibilă pe www.mementobus.com începând cu 15 iunie 2016 şi poate fi accesată de către orice turist, utilizator de PC, tableta sau telefon mobil. Acest parteneriat a apărut odată cu dezvoltarea produselor oferite de Memento Bus, care își dorește să înlesnească accesul turiștilor români la cele mai bune servicii de transport.

Se are astfel în vedere nu doar rezervarea călătoriilor, într-o manieră lejeră, la îndemână din orice punct, dar și posibilitatea de a ajunge cât mai ușor la serviciile solicitate.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod