Meli Melo Department Store - pentru pasionații de shopping și decorațiuni interioare

Meli Melo a sarbatorit pe 14 noiembrie, in cadrul unui eveniment cu presa, deschiderea primului Department Store Meli Melo, ce vine in completarea lantului de magazine Meli Melo – Paris, ca o noua destinatie si experienta de shopping.

Cei peste 100 de invitati – jurnalisti, bloggeri, vedete, clienti, colaboratori – au descoperit astfel noile colectii FW17 Meli Melo Paris si Meli Melo Deco, inclusiv o gama larga de decoratiuni de Craciun, plina de piese colorate si amuzante, care au fost atractia serii.

De la inceputul lunii noiembrie, pasionații de shopping și decorațiuni interioare au la dispoziție, în premieră, la etajul 1 al centrului comercial Bucuresti Mall, primul magazin de tip department store Meli Melo, cu o suprafață generoasă de aproape 360 de metri pătrați.


Clienții vor putea găsi la Meli Melo Department Store o gamă variată de accesorii - coliere, genți, cercei, caciuli și fulare -, haine, incaltamine,  dar și cele mai interesante decorațiuni interioare, potrivite oricărei case și stil. Printre produsele disponibile se află accesorii de bucătărie și veselă, produse de aromaterapie și de baie, textile,covoare,  tablouri, lămpi, diverse obiecte de decor, mic mobiler, ceramica si o colectie speciala de suveniruri traditionale românesti.
Aceasta noua deschidere se adauga la cele 6 magazine Meli Melo Deco si celor 42 de magazine Meli Melo Paris.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod