Masina de spalat Time Manager de la Electrolux: o sursa de timp liber pentru tine

Ai agenda de lucru foarte incarcata. Iar cand vii de la serviciu te asteapta alta agenda, cu alte indatoriri, dintre care unele sunt neplacute, dar neaparat necesare. Cum ar fi spalatul rufelor.

Ai agenda de lucru foarte incarcata. Iar cand vii de la serviciu te asteapta alta agenda, cu alte indatoriri, dintre care unele sunt neplacute, dar neaparat necesare. Cum ar fi spalatul rufelor.

Spalatul rufelor poate dura exact atat cat hotarasti tu.
Cu noua masina de spalat Time Manager de la Electrolux, tu decizi temperatura si durata unui ciclu de spalare, in functie de tipul de rufe si de gradul lor de murdarie. Afisajul LCD al aparatului iti este consilier de specialitate, ajutandu-te sa alegi cea mai potrivita optiune.

Tu trebuie doar sa introduci rufele in masina, sa selectezi temperatura si timpul de spalare, apoi sa apesi butonul start. Time Manager va face totul pentru ca rezultatele sa fie absolut impecabile chiar si in 14 minute!

Ce avem in program azi?
Time Manager dispune de programe de spalare prestabilite: pentru matase, jeans, haine de sport foarte murdare si altele, dar poate memora si programele stabilite de tine. Pana la urma, este firesc sa fii tu cea care decide, pentru ca tu stii cel mai bine ce tip de haine ai in garderoba si cat de murdare sunt cand le pui la spalat.
Programele standard dureaza intre 1-2 ore; de ce ai astepta atat, daca poti obtine rezultate perfecte si in 15-30 de minute? In plus, reducand timpul de spalare, reduci si uzura fibrelor, mentinand tesaturile in stare buna mai mult timp! Dupa primele 3-4 spalari, Time Manager va avea in memorie cele 3-4 programe speciale de spalare pentru hainele tale, astfel incat dupa aceea va fi si mai simplu, cand vei incarca aceleasi rufe in masina. In numai cateva minute, gata cu spalatul rufelor! Petrece-ti timpul ramas relaxandu-te cu familia sau urmarind un film bun in programul TV.

 
Noapte buna!

Te pregateai sa te duci la culcare, cand tocmai ti-ai dat seama ca ai uitat sa speli rufele? Nicio problema! Time Manager dispune de programul de spalare nocturna, mult mai silentios, in care toate fazele de storcere sunt oprite. Pune rufele in cuva, selecteaza programul, apasa butonul de start si culca-te linistita!

Masinile de spalat rufe Electrolux, cu functia Time Manager, pot fi gasite in magazinele de specialitate, avand preturile recomandate cuprinse intre 1685 si 3515 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod