Masina de spalat speciala pentru indepartarea parului de animale, de la Beko

Masina de spalat rufe dotata cu functia speciala PET pentru indepartarea parului de animale este un nou produs inovator aparut pe piata din Romania. Produsul este cel de-al doilea lansat...
Masina de spalat rufe dotata cu functia speciala PET pentru indepartarea parului de animale este un nou produs inovator aparut pe piata din Romania. Produsul este cel de-al doilea lansat sub umbrela "Solutii ingenioase de la Beko", dupa combina frigorifica cu Voice Recorder.

Noua masina de spalat Beko cu functia speciala PET vine in ajutorul iubitorilor de animale de casa, inlaturand orice preocupare legata de igiena.

La o simpla apasare de buton, indeparteaza eficient parul de pe haine, prin adaugarea unor etape de prespalare si clatire suplimentare la ciclul programelor normale.


Noul produs permite si personalizarea programelor de spalare, facand posibila curatarea oricarei haine sau suprafete textile pe care animalele de casa o aleg drept loc de joaca.

Acest produs face parte din clasa Compact, o gama noua de masini de spalat care ofera aceeasi capacitate generoasa de incarcare in dimensiuni mai mici, devenind, astfel, solutia optima pentru eficientizarea spatiilor inguste din baie sau bucatarie.

Caracteristicile principale ale masinii de spalat includ, pe langa functia speciala PET, si un programator electronic, eficienta energetica clasa A+, reglarea automata a consumului de apa, precum si o larga varietate de programe de spalare - in numar de 20.


Masina de spalat rufe dotata cu functia speciala PET pentru indepartarea parului de animale de casa, de la Beko, poate fi cumparata din magazinele de specialitate la pretul de: 1120 lei (TVA inclus) - masina de spalat cu 1200 de rotatii; 1080 lei (TVA inclus) - masina de spalat cu 1000 de rotatii; 1020 lei (TVA inclus) - masina de spalat cu 800 de rotatii.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lalautza pe 3 Ian 2014, 15:52
    Masina Beko de spalat cu functia Pet

    Se pare ca exista pareri impartite. Dupa parerea mea este o masina la fel de buna ca oricare alta,pe care o recomand tuturor, fiind o investitie f buna !

    2
    0

  • aura pe 9 Nov 2010, 15:47
    aviz amatorilor

    am aceasta masina de spalat de 1 an jumate. este cea mai PROASTA investitie. intr-adevar are buton pentru par de animal, dar degeaba. programele dureaza o vesnicie. dispar sosetele din ea la greu. eu vreau s-o vand , si sa-mi cumpar o masina normala.

    3
    3

  • tinel pe 4 Nov 2009, 10:21
    masina beko

    de unde pot cumpara in iasi aceasta masina?

    0
    0

  • emil pe 9 Oct 2009, 21:32
    masina de spalat cu fct.pet

    intrebarea este : daca cineva o foloseste poate sa-mi spuna si mie cat de bine indeparteaza parul de pisica de pe haine ? sincer nu prea cred ca este posibil deoarece apa nu face altceva decat sa il fixeze si mai bine de haine . Multumesc mult

    0
    0

  • ANGELA82 pe 4 Mar 2009, 23:01
    maisna de spalta pet

    aceasi intrebare..In ce magazine se gaseste aceasta masina de spalat de la beko pet ..cu program pt bebelusi si pt par de animale

    0
    0

  • Boboiceanu Ileana pe 15 Dec 2008, 23:16
    Masina Beko de spalat cu functia Pet

    de la ce magazine din bucuresti poate fi cumparata masina de spalat beko cu functia pet va multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod