LEROY MERLIN sărbătorește Luna Copiilor printr-o serie de ateliere creative

LEROY MERLIN sărbătorește vara și celebrează luna dedicată copiilor printr-o serie de ateliere menite să le dezvolte abilitățile practice și creativitatea.

LEROY MERLIN în țară: „Micul Bricoleur” – atelier de 1 iunie


De 1 iunie, Ziua Internațională a Copiilor, LEROY MERLIN a organizat în 10 magazine din țară ateliere Do-It-Yourself (DIY) special concepute pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani. Cei mici au pictat ghivece ceramice descoperind și explorând împreună universul fascinant al culorilor, formelor și texturilor.
Cele 10 ateliere au strâns o comunitate de peste 1.500 de participanți iubitori de proiecte DIY. „Atelierele noastre sunt cu participare gratuită și așteptăm orice iubitor de bricolaj să ne treacă pragul și să se bucure de două ore de relaxare alături de noi. Aceste ateliere sunt doar un prim-pas către proiecte viitoare care vizează comunitatea #leroymerlin.” – a declarat Frédéric Lamy, CEO LEROY MERLIN România.

LEROY MERLIN în București: „Micul Bricoleur” devine atelier itinerant


Pasiunea pentru bricolaj continuă să anime spiritele micilor artizani de obiecte decorative.
Pe 3 iunie, 80 de elevi de la Liceul Teoretic Național București din grupa pregătitoare și învățământul primar și-au început săptămâna într-o notă distractivă cu un atelier unde au personalizat rame foto cu mozaic de diverse culori. Inițiativa a aparținut cadrelor didactice de la Liceul Teoretic Național, iar răspunsul LEROY MERLIN nu putea fi decât unul pozitiv, având în vedere obiectivul companiei de a încuraja iubitorii de DIY să-și urmeze pasiunea și să își pună în aplicare ideile ingenioase de bricolat.


Apreciem implicarea LEROY MERLIN în a aduce proiectele Do-It-Yourself aproape de elevi. Ne bucurăm să fim prima școală în care se desfășoară acest atelier. Le urăm totodată „La mulți ani” pentru că pe 1 iunie sărbătoresc un an de când organizează ateliere pentru părinți și copii. Cel mai bun feedback, din punctul nostru de vedere, a fost entuziasmul cu care elevii LTN s-au implicat în decorarea ramelor foto. Le dorim succes și vom fi întotdeauna prieteni și parteneri.” – a declarat Anca Moraru,  Director Executiv Liceul Teoretic Național.

Seria atelierelor „Micul Bricoleur” continuă duminică, 9 iunie, în cadrul evenimentului Forbes Kids, cu același entuziasm de a pune la lucru creativitatea celor mici într-un cadru prietenos și plin de voie bună.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod