Semne că este speriat de cât de mult te place

Te-ai întrebat vreodată de ce un bărbat pare a fi distant? Probabil că te gândești imediat că nu este interesat de o relație cu tine.
Dar nu este neapărat adevărat. Cei mai mulți bărbați nu sunt obișnuiți să își exprime sentimentele și sunt, de fapt, speriați de aceste noi emoții pe care le întâlnesc. Poate că nu știu să gestioneze aceste sentimente. Iată câteva semne care te ajută să îți dai seama că este speriat de cât de mult te place!

Cum îți dai seama că un bărbat este speriat de cât de mult te place?

1. Se holbează la tine

Știi acel sentiment pe care îl ai atunci când simți că cineva te privește cu insistență? Știi că se holbează la tine și că se gândește cât de norocos este că te-a cunoscut. Da, știi acest lucru și te simți bine. Nu vrei să te uiți la el, pentru că știi că vei strica momentul. Dacă își dă seama că l-ai surprins, că știi că te privește, se va opri, din cauză că îi este frică să admită că te place.

2. A fost rănit în trecut

Din când în când îți menționează că a fost rănit în trecut și că va face orice este posibil pentru a evita acest lucru. Acesta este motivul pentru care nu se implcă total în relația voastră.
Îi este frică să nu îl rănești ca persoana de dinaintea ta. Și este un lucru normal. Încearcă să te pui în locul lui. Dacă un bărbat te-ar răni, ai mai avea încredere în altcineva sau ai încerca să te protejezi până când te-ai asigura că scenariul nu se va mai repeta?

3. Nu știe ce să facă

Acesta este un semn evident că îi pasă, dar este speriat. Într-o zi este iubitor, grijuliu și adorabil, iar în ziua următoare este distant. Pare că se duce o bătălie în interiorul lui. O să te includă sau nu în viața sa? Îți trimite semnale mixte și nu știi cum să reacționezi. Îl vei părăsi pentru că ai impresia că nu îi pasă sau vei rămâne alături de el până când își va da seama că merită să investească timp și efort în relația cu tine? Totul depinde de tine.

4. Petrece timpul cu tine

Te scoate în oraș, te invită la un film și așa mai departe. Asta înseamnă că te place.
Dacă nu ar vrea să stea cu tine sau dacă l-ar interesa prezența ta doar pentru alte lucruri, cum ar fi relațiile intime, nu te-ar invita în oraș și nu ar fi atât de interesat de a petrece atât de mult timp împreună cu tine. Se simte bine în preajma ta, dar nu va recunoaște acest lucru de la început.

5. Nu va face primul pas

Ești convinsă că te place. Toate semnele sunt clare, dar nu va face prima mutare. Dar știi că acesta este adevărul din modul în care te privește și din felul în care vorbește cu tine. Atunci când te place un tip, știi asta. Mai mult, o simți. Iar dacă nu face primul pas, în ciuda faptului că își dorește acest lucru cu adevărat, înseamnă că este speriat. Cineva l-a făcut să sufere, poate că este intimidat de tine sau poate crede că ești prea bună pentru el.
De îndată ce îți dai seama care dintre aceste lucruri este adevărat în relația voastră, apropie-te de el și arată-i că poate face și el același lucru fără teamă.

6. Este agitat în preajma ta

Ți s-a întâmplat vreodată să observi un comportament ciudat din partea lui? Este agitat în legătură cu ceva, dar nu ești sigură despre ce este vorba. Este un semn că te place, dar e speriat. Îi este frică să nu spună sau facă ceva care să te facă să dispari din viața lui. Vrea ca totul să fie perfect între voi. Este ca atunci când trebuie să faci totul perfect pentru ceva important, un lucru la care ții cu adevărat. Și este normal să te simți agitat și să îți transpire mâinle, pentru că îți pasă foarte mult de rezultatul final.
Același lucru este aplicabil și pentru el, doar că rezultatul ești chiar tu.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod