Leonidas aniversează 15 ani de ciocolată în România

Rafinament, eleganţă, delicateţe, dar şi o întreagă experienţă senzorială sunt oferite de 15 ani consumatorilor români de către Leonidas. Furnizor oficial al Curţii Regale Belgiene, Leonidas a deschis primul său magazin în România în 2001, pe str Doamnei, nr 27, din Bucureşti, iar anul acesta aniversează 15 ani de expertiză integral oferită consumatorului român.

În prezent, în ţară sunt deschise 9 magazine (gestionate de 2 francizori oficiali), Leonidas fiind într-o continuă evoluţie, alături de piaţa însăşi adaptându-se permanent la gusturile şi aşteptările publicului său. Calitatea superioară şi diversitatea - aproximativ 100 de sortimente disponibile - au transformat Leonidas în ciocolateria preferată a românilor.
Dintre acestea, pralinele Manon Cafe şi Gianduja au rămas de mai bine de un deceniu răsfăţatele publicului. Observând dorinţa consumatorului de a experimenta tot mai multe poveşti rafinate, portofoliul Leonidas s-a extins treptat cu produse precum nuga, biscuiţi, calissons d’Aix, migdale în ciocolată, caramel, produse cu arome tipic belgiene, precum cuberdon.

Prospeţimea (aprovizionarea realizându-se la fiecare 2 săptămâni), utilizarea ingredientelor de foarte bună calitate şi folosirea untului de cacao în proportie de 100% sunt factorii ce au poziţionat Leonidas în topul preferinţelor românilor. Raportul corect calitate – preţ şi flexibilitatea faţă de client îndeplinesc în fiecare zi şi în fiecare magazin visul fondatorului, Leonidas Kestekides, acela de a face pralinele belgiene accesibile oricărui iubitor de ciocolată, fără a încălca cerinţele unui produs de înaltă clasă.


După 15 ani, magazinul din str Doamnei, nr 27, Leonidas Universitate, scrie un nou capitol, pralinelor rafinate şi sofisticate, li se adaugă Leonidas Chocolates&Cafe, un nou concept în care poţi savura şi o varietate de produse specific belgiene, precum gaufre de Liege cu îngheţată, consacrată ciocolată caldă Leonidas, tort macarons, fresh-uri, cafea şi ceaiuri. Iar mai nou, cu aplicaţia Leonidas, disponibilă atât pe sistemul Android, cat şi IOS (din noiembrie 2016), clienţii care nu au timp să ajungă în magazine, îşi pot comanda de la birou sau de acasă desertul preferat din magazinul online www.leonidas-online.ro Pentru a răspunde tuturor preferinţelor şi stărilor de spirit, în magazinul online există secţiunea "configurator ballotin", care îi permite utilizatorului o flexibilitate extinsă, acesta având posibilitatea de a  alege pralină cu pralină, exact ca în magazin.

Şi cum se apropie sezonul cadourilor, expertiza de peste 100 de ani a maistrilor ciocolatieri belgieni o vei regăsi în fiecare figurină de ciocolată, aranjament de Crăciun, sau pralină menită să te poarte alături de cei pe care îi iubeşti, pe tărâmul magic al Crăciunului.
Leonidas reprezintă o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru cadouri, oferind o mare diversitate de praline şi ambalaje elegante, dar şi alte produse de lux complementare, de la şampania cu foiţă de aur la vinuri franţuzesti, cafea, foie gras ori macarons.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod