L’Eau d’Issey pour Homme: o aroma semnatura, o impresie, o traditie

La inceput era doar apa. L’eau. La lansarea sa in 1994, L’Eau d’Issey pour Homme s-a integrat rapid printre alegerile masculine elegante si unice. Puternic si totusi foarte echilibrat, genial si totusi simplu. Dupa ce a obtinut laude unanime, aroma a tinut piept si testului timpului si este astazi recunoscuta ca un classic al parfumeriei. O eruptive de prospetime care aduce un tribut puterii apei atat de draga inimii lui  Issey Miyake.

Pentru noua sa campanie de pubilicitate, Issey Miyake a ales inca o data sa lucreze cu regizorul si fotograful britanic Ryan Hopkinson (acelasi care a filmat si campanie de publicitate pentru Nuit d’Issey), care ne scufunda intr-o lume a elementelor naturale si puternice.


Am droit sa facem ceva diferit fata de Nuit d’Issey si totusi sa pastram stilul pe care il asociem brandului. Am droit sa pastram viziunea designerului pentru care natura este o sursa de inspiratie. O natura binevoitoare, in parte realitate, in parte fantezie: orice nu poate exista in realitate devine posibil in lumea Issey Miyake.

Povestea noii campanii ne invita intr-o lume naturala imaginara, unde o cascada imensa si revigoranta cade pe suprafata unei roci inchise la culoare.  Forta elementelor naturale regenereaza si revitalizeaza barbatul. In aceasta viziune a naturii, apa este in centrul atentiei, asemeni unei surse de energie.

Silueta misterioasa a unui barbat apare in lumina.
Paseste inainte pe roca sculpatata si aluneca pe suprafata lina a apei. Aceasta apa puternica si in stare bruta expira o prospetime energizanta intense care il regenereaza si ii confera incredere. Lasa o impresie de lunga durata.

Aceasta apa puternica ii cofera forma sticlei L’Eau d’Issey pour Homme, si puterea sa extrasa parca din roca. Intalnirea dintre apa si mineral dezvaluie o aroma cu o personalitate puternica, plina de contraste, ca si cum ar fi fost nascuta din puterea elementelor. Forta apei, a cascadelor si a pragurilor – tema centrala a L’Eau d’Issey pour Homme – ramane imprimata fara a putea fi stearsa pe piele, o semnatura, o urma puternica.

L’Eau de toilette Fraîche, un simbol al energiei si dinamismului.
La inceput a fost  L’Eau d’Issey pour Homme, care debuta cu o eruptie de yuzu inviorator. Eleganta lemnului cald si profund si mirodenii. Pentru a completa linia si pentru a urma noua campanie de publicitate, a fost creata o noua variatie a aromei,  L’Eau de toilette Fraîche, de parfumierul Christophe Raynaud (Firmenich).

Raynaud a avut ca si sursa de inspiratie motivul olfactiv original al L’Eau d’Issey pour Homme pentru a compune o noua aroma olfactiva. “Iubesc cu adevarat L'Eau d'Issey pour Homme, sunt fan atat al povestii cat si al prospetimii. Cu L’Eau d’Issey pour Homme Eau de toilette Fraîche, am vrut ceva mult mai luminous si radiant. " ne explica creatorul.


La notele de varf, radianta grapefruit-ului rubiniu bine copt este combinata cu o doza generoasa de cardamon ce ofera vitalitate si energie.  Aroma se dezvolta mai apoi cu notele de mijloc atinse de lavanda si salvie. La final, nota de baza dezvaluie un accord de patchouli alb (cu Clearwood, un ingredient exclusiv biotehnologic) care se imbina cu vetiver pur si limpede, un ecou incantator al aromei originale. L’Eau d’Issey pour Homme Eau de toilette Fraîche are o compozitie curata, luminoasa cu furnicaturi de prospetime ferma. O aroma ultra-masculina, sofisticata care emana prospetime minerala.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod