“La ciurucuri” – un nou concept creativ pentru iesirile tale cu prietenii!

La vremuri noi, locuri noi! “La ciurucuri” este cel mai nou concept de restaurant ce imbina, la nivel de design, intr-un mod placut si armonios, elementele vechi, din diferite perioade si culturi cu ceea ce este nou, actual, pastrand insa o nota de unicitate. Inca de la intrarea in restaurant te surprinde locul de poveste, decorul si elementele sale frumos mixate care spun intamplarile vechi din copilarie, vorbesc despre vremuri trecute, despre oameni  si ne ajuta sa rememoram cele mai frumoase momente petrecute impreuna cu cei dragi.
Este un loc al reintoarceri in timp, un loc al povestilor spuse la o cina impreuna cu cei mai buni prieteni, la un ceai sau la brunch-ul de la finalul saptamanii. Este un spatiu in care te bucuri atat de mancarea gatita cu grija de bucatari profesionisti, cat si de serile cu muzica live, serile de socializare si distractie.

Meniul este unul complex, pe toate gusturile si cuprinde pe langa supe, aperitive, gustari calde, feluri variate de paste si preparate cu specific romanesc, toate acestea asortate cu bunele maniere ale ospatarilor care sunt pregatiti de fiecare data sa va intampine cand ne treceti pragul.
Voia buna, mancarea delicioasa, muzica live, atmosfera calduroasa, zambetele din partea prietenilor fac din momentele petrecute la noi  o experienta de neuitat!

Pentru ca serile de weekend sa fie extraordinare, vinerea va puteti alatura celor mai petrecareti prieteni la  “Cover Night Stories” iar sambata va puteti bucura de cele mai bune feluri de mancare la “Jazzy Winter’s Evenings”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod