KFC te invită la distracție cu bani puțini, la început de an

La început de an, când vacanța e deja poveste și bugetul limitat, KFC lansează cele mai bune oferte pentru eroii urbani. Pe toată durata sezonului rece, fanii brandului regăsesc produsele KFC preferate în noile meniuri Smart: Crispy Strips, Hot Wings și sos de usturoi, disponibile în diverse combinații, la prețuri speciale.
Astfel, meniul KFC readuce trei oferte delicioase la preturi speciale: Smart Menu, cu 3 Hot Wings, 2 Crispy Strips, o porție mică de cartofi prăjiți, sos și o răcoritoare, la prețul de 11,9 lei; Smart Menu Plus, ce combină 2 Crispy Strips cu 5 Hot Wings, o porție medie de cartofi prăjiți, un sos de usturoi și o răcoritoare, la prețul de 16,9 lei; și varianta de grup pe care o împarți cu prietenii - Smart Bucket, cu 2 bucăți de pui, 4 Crispy Strips, 4 Hot Wings și 2 porții medii de cartofi prăjiți, la prețul de 29 de lei.
 
 
KFC lansează noile oferte din restaurante prin campania „Distracție pe bani puțini”. Astfel, alături de pui #pebune la un preț avantajos, KFC oferă fanilor inspirație, invitându-i să fie creativi și să se distreze cu un buget redus. Pentru a afla mai multe despre noua campanie KFC, vă invităm pe pagina de Facebook KFC România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod