Îți organizezi cununia civilă în aer liber, vara aceasta? Iată ce trebuie să știi

Te căsătorești vara aceasta și îți dorești o cununie în aer liber, dar ești în pană de idei despre cum să-ți organizezi unul dintre cele mai frumoase momente din viața ta? Specialiștii în crearea și organizarea de evenimente unicat îți oferă câteva idei.

Tot mai multe cupluri optează pentru o cununie în aer liber pentru că vor un décor unicat, creat după bunul lor plac. Pe o pajiște verde, la malul unui lac sau, de ce nu, în creierii munților sau pe o plajă pustie, îți poți aranja un decor extraordinar cu elemente care te caraterizează, în care te regăsești tu și partenerul tău.


 “Anul acesta, îndrăgostiții aleg originalitatea și totodată eleganța. Mulți preferă cununia în aer liber, decât clasicul mers la primărie, alegând o locație deosebită cu grădină, piscină sau o pajiște verde. Câteva idei privind aranjarea și decorarea meselor? Ei bine, pentru a da o notă de eleganță ceremoniei,  puteți folosi noul model de scaun (gold sau gold roze), iar pe masă farfuria suport cu margine (gold sau roze ) sau farfuria suport cu perle (gold sau silver).

În ceea ce privește aranjamentele florale, anul acesta vine cu noutăți.

Recomandăm folosirea ghirlandei din flori naturale printre care să se întrepătrundă lumânări, pentru a crea o atmosferă specială. Desigur, evenimentul poate fi făcut și în anumite tematici dorite de cuplurile care-și doresc să-și spună povestea de iubire. La fel, foarte mult contează și locația unde are loc cununia civilă - malul mării, pajiște verde, grădină - pentru că în funcție de acest lucru gândim și un decor corespunzător  și, desigur, unicat”, spun Andra Marcu și Cristina Mihăilescu, specialiste în crearea și organizarea de evenimente unicat. 
 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod