Inovatie pe piata din Romania: burn lanseaza cutia cu capac resigilabil

Incepand cu aceasta vara, burn propune consumatorilor o noua varianta de ambalaj si anume, cutia metalica de 485 ml, cu capac resigilabil.
Incepand cu aceasta vara, burn propune consumatorilor o noua varianta de ambalaj si anume, cutia metalica de 485 ml, cu capac resigilabil. Acest sistem de ambalaj este unic pe piata romaneasca si se adreseaza cu precadere celor care au nevoie de un aport suplimentar de energie pe parcursul zilei, atunci cand invata, muncesc sau calatoresc.

Noul recipient burn de 485 ml dispune de un mecanism inovator care permite multiple inchideri si deschideri pe parcursul intregii zile, fara ca bautura sa-si piarda in niciun fel calitatile.

 
"burn ambalat in cutie metalica resigilabila de 485 ml completeaza oferta noastra si se adreseaza celor care consuma bauturi energizante pe parcursul zilei. Inovatia propusa de burn este reprezentata de mecanismul exclusiv cu capac resigilabil. Datorita acestei inovatii, consumatorul va putea beneficia de aceeasi calitate a produsului in timpul calatoriilor lungi sau pe tot parcursul unei zilei, sistemul de inchidere al noii cutii permitand multiple inchideri si deschideri", a declarat Nicoleta Efitimiu, Still Beverages Group Brand Manager, Coca-Cola South Eastern Europe Business Unit.


Prin lansarea cutiei metalice cu capac resigilabil, burn continua seria inovatiilor pe piata bauturilor energizante, dupa introducerea pe piata, in urma cu doi ani de zile, a unui alt concept inovator de ambalaj, sticla din aluminiu.

Noua cutie resigilabila burn este disponibila in supermarket-uri, hypermarket-uri, magazine de proximitate si benzinarii. Pretul produsului este de 8 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod