Început de primăvară în magazinul IKEA

Când primăvara bate la ușă, în magazinul IKEA apar noutățile de sezon.  În gama pentru dormitoare au apărut noi accesorii, o nouă familie de mobilier modern, un pat inspirat
din tehnica origami și o gamă de țesături primitoare. Restul casei poate fi împrospătat cu cele mai creative corpuri de iluminat, textile pentru baie în culori vesele, chiar și o gamă îndrăzneață de mese pentru sufragerie.

Dormitoarele sunt spații în care ne încărcăm bateriile, ne relaxăm și ne putem exprima personalitatea.
Sunt create pentru clipele de liniște și pentru clipele pline de viață și, mai mult ca oricând, trebuie să fie funcționale. Știm. Vrem foarte multe de la aceste camere, însă gama OPPLAND pentru dormitor este gândită pentru a cuprinde măcar o parte dintre aceste nevoi. Cu un design simplu, multe soluții de depozitare și un pat mare pentru momente de liniște, OPPLAND este o bază pentru un dormitor mai bun, așa cum avem nevoie.

În luna februarie, gama de textile pentru dormitor capătă un aspect modern.
Textilele acoperă o întreagă arie de expresii de stil, de la printuri cu păpădii, modele în carouri și
tonuri neutre. Sunt un mod simplu prin care dormitorul capătă mai multă expresivitate și prospețime. Poți aduce prospețimea primăverii în baie cu o nouă gamă de textile. Viu colorate, în carouri sau dungi, textilele îmbracă baia pentru confort.

Poți să creezi un spațiu mai luminos cu ajutorul lămpilor cu abajur. Cu design retro, forme decorative și materiale pe care le poți personaliza (cum este abajurul KRUSNING) noua colecție de lămpi poate fi asamblată în formele pe care ți le dorești prin combinarea cablurilor, bazelor și abajurilor.
Colorează-ți casa cu gama jucăușă de abajururi de la magazinul
IKEA. Lămpile pot fi asociate cu diferite cabluri pentru a crea un look personalizat, fără investiții majore

Cu ajutorul unui abajur poți aduce mai multă viață într-o încăpere. NYYMÖ și ÖVERUD sunt mai mult decât decorațiuni moderne albe din cupru. Atunci când este aprinsă lumina, abajurul proiectează modele fantastice și umbre geometrice în spațiul din cameră.  Confecționat din oțel acoperit cu un strat anticoroziv și cupru în interior abajurul
NYMÖ proiectează o lumină delicată, cu  detalii de efect.
 Create de studioul de design WIS design din Stockholm, abajururile au un design modern, dar și influențe vintage și sunt confecționate din materiale precum oțelul acoperit cu un strat anticoroziv alb și cupru strălucitor.  NYMÖ Abajur -  109 lei. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod