O primăvară dedicată părului sănătos

Moroccanoil îți face primăvară mai strălucitoare cu două seturi special concepute pentru a răspunde nevoilor individuale ale fiecărui tip de păr. Așa cum natura revine la viață în fiecare an, acordă-I părului tău îngrijirea pe care o merită. Un păr sănătos, plin de strălucire va atrage mereu admirația celor din jur.  Disponibil în două variante (Hidratare și Reparare), fiecare set Moroccanoil pentru această primăvară este cadoul ideal pe care îl faci cuiva drag sau ție însuți.

Șampon & Conditioner pentru hidratare Moroccanoil -  Pentru toate tipurile de păr.  Șampon și conditioner ce curată delicat, în timp ce protejează culoarea. Formula fără sulfați, fosfați și parabeni   menține sănătatea optimă a părului; conține infuzie de ulei de argan, alge roșii și vitamina A Părul devine strălucitor și extrem de maleabil.
Recomandare pentru păr uscat: Aplicați înainte Tratamentul pentru scalp uscat, folosiți apoi Șamponul și Conditionerul pentru Hidratare, apoi Masca Hidratantă. Clătiți și aplicați Crema Hidratanta pentru coafat.  Ingrediente-cheie:  Ulei de argan: Bogat în acizi grași și antioxidanți; reface elasticitatea, netezește și  conferă malebabilitate;  Alge Roșii: Conferă hidratare și protejează cuticulă contra deshidratării;  Vitamin A: Stabilileaza, are efect antioxidant, menține hidratarea și combate efectele îmbătrânirii părului;  Vitamina E: Regenerează și repară părul deteriorat

Masca Hidratantă Light Moroccanoil -  Pentru păr uscat și fin.  Un tratament bogat de hidratare, ideal pentru părul degradat.  Uleiul de argan hidratează părul, în timp ce proteinele vegetale hidrolizate îmbunătățesc și refac elasticitatea părului deteriorat și poros.
Părul este îngrijit în profunzime, fără a fi încărcat. Tratament: Aplicați Șampon Extra Volum, urmat de Masca Hidratantă Light, pe care o lăsați să acționeze timp de 5-7 minute. Clătiți și aplicați Tratament Moroccanoil Light, apoi coafați după dorință. Ingrediente-cheie:  Ulei de argan: Bogat în acizi grași și antioxidanți; reface elasticitatea, netezește și  conferă malebailitate;  Unt de shea: Conferă hidratare la nivelul scalpului și al părului;  Proteine vegetale hidrolizate: îmbunătățește și reface elasticitatea părului deteriorat și poros

Șampon & Conditioner  pentru hidratare și reparare Moroccanoil -  Pentru toate tipurile de păr.  Curată delicat și descurcă părul, în timp ce îi regenerează structura naturală sănătoasă îmbogățită cu cheratină, fără sulfați și parabeni, fortifică părul, în timp ce uleiul de avocado și uleiul de argan refac echilibrul de hidratare.
Părul stresat de procedee chimice își recapătă vitalitatea și maleabilitatea.  Tratament: Aplicați Șampon & Conditioner  pentru hidratare și reparare , urmat de Masca Reparatoare, apoi Masca Intens Hidratanta.  Ingrediente-cheie:  Ulei de argan: Bogat în acizi grași și antioxidanți; reface elasticitatea, netezește și  conferă malebabilitate;  Extracte de lavandă, rozmarin, romaniță și jojoba:  Extractele naturale din plante hrănesc părul în profunzime;  Cheratină: Reface și fortifica părul deteriorrat sau poros;   Ulei de avocado: reface hidratarea.

Masca Reparatoare Moroccanoil -  Pentru toate tipurile de păr.  O mască ce se absoarbe în profunzime, reconstruiește și revitalizează părul care a fost deteriorat de tratamentele chimice sau factorii de mediu. Masca Reparatoare conține ulei de argan și unt de shea pentru a hrăni părul deteriorat, reface elasticitatea părului în doar 5-7 minute fără a utiliza căldură.
Tratament: Amestecați Masca Reparatoare cu a linguriță de Tratament Moroccanoil , aplicați pe scalpul curat și umed și lăsați să acționeze timp de 5-7 minute. Aplcati apoi Masca Intens Hidratanta.  Ingrediente-cheie:   Ulei de argan: Bogat în acizi grași și antioxidanți; reface elasticitatea, netezește și  conferă malebabilitate;   Unt de shea: Hidratează părul și scalpul;  Ulei de Caryocar Brasiliense: Bogat în vitamina D și acizi grași.

Alege setul preferat:  HIDRATARE: Şampon şi Conditioner Hidratant (250ml), Mască Hidratantă Light (75ml); REPARARE: Şampon şi Conditioner Reparator Hidratant (250ml), Mască Reparatoare (75ml)

Preț recomandat: 298Lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod