Imbunatateste-ti limba engleza in Satul Englez din Romania

Invinge barierele de exprimare in limba engleza in Angloville. Primul Sat Englez din Romania, unde imbunatatirea limbii engleze se imbina perfect cu relaxarea.

Situat intr-o zona montana deosebita, Angloville ofera un program extrem de eficient pentru adulti. Timp de 6 zile, acestia vor interactiona doar in limba engleza, cu vorbitori nativi, pe diverse teme. Vor invata cum sa creeze si sa livreze prezentari, sa colaboreze in echipa, sa conduca o dezbatere sau o negociere, sau sa sustina o simpla discutie la telefon. Toate acestea intr-un mediu relaxant, si cu ajutorul unor mentori pe masura, din tari precum Australia, USA, UK, si Irlanda.  

Acest program nu se adreseaza doar companiilor care doresc sa investeasca in angajatii lor, ci si persoanelor ale caror cunostinte de limba engleza sunt mai mult pasive decat active, sau celor care cunosc limba, dar nu se pot exprima foarte usor.

Totodata, Angloville este o provocare pentru cei care isi doresc sa atinga anumite obiective intr-un timp foarte scurt, sau vor sa dobandeasca aptitudini si competente recunoscute si la nivel international.

Angloville – un program inovator de “imersie lingvistica” totala, si totodata, o ocazie unica de a lega prietenii internationale, de durata. Achizitioneaza pachetul Angloville sub forma de cadou pentru cei dragi si ai o reducere de Early Booking, pana pe 10 ianuarie 2016. Mai multe detalii poti afla pe http://angloville.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod