Idei pentru o petrecere în pijamale pe cinste

Între 1 și 13 aprilie, Carrefour dă startul petrecerilor în pijamale pentru toți cei care vor să se bucure de comoditatea pe care o oferă piesele vestimentare pentru noapte, din gama TeX. Este o ocazie inedită de a celebra, cu aplicatia Pijama Party, ziua Internationala a Batailor cu Perne din 2 aprilie. Astfel,  Carrefour pune în joc 10 kituri de pijama party pe care le poți câștiga, dacă intri în aplicația “Pijama Party” de pe pagina de Facebook Carrefour https://www.facebook.com/CarrefourRomania.

Prin aplicație, clienții își pot alege pijamaua preferată și pot spune cu cine ar vrea să organizeze o petrecere tematică.
Chiar mai mult, cei  care se numără printre câștigători și trimit pozele de la petrecerea în care arată cum se distrează cu prietenii, pot câștiga automat un bon de magazin în valoare de 150 lei.

Kitul de Pijama Party, recomandat de Carrefour, conține: trei pijamale marca TeX, o pereche de papuci, o pernă, o pătură, un set de bigudiuri Babyliss, 2 oje, carte de colorat pentru adulți, creioane colorate, un kit creativ, baloane, măști cosmetice de față și măști ornamentale de carton, confeti, set de pahare si farfurii colorate și o cutie de fursecuri.
Produsele sunt potrivite pentru o șuetă si distracție cu prietenele cele mai bune și de ce nu, chiar prieteni.

Gama de pijamale propusă de TeX include modele de calitate, cu stiluri care se potrivesc tuturor gusturilor, modele variate, de la țesătură de bumbac, la tricot de bumbac, cu ornamente, imprimeuri la modă, pijamale de noapte din fibre confortabile pentru femei, adolescente și copii, pantaloni de pijama din imitație de denim sau seturi diverse și atractive pentru bărbați.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod