Idei de cadouri de la Braun pentru Ziua Indrăgostiţilor şi Luna Femeii

Avem un scurt moment de respiro de la vânătoarea cadourilor între perioada Crăciunului şi Ziua Îndrăgostiţilor, iar după asta, Luna Femeii pregăteşte noi surprize. Fie că eşti în căutarea darului perfect pentru cel iubit, cu ocazia zilei de 14 Februarie sau pentru zilele de martie ale femeilor dragi din viaţa ta, trebuie să îmbini două elemente-cheie: utilul şi, desigur, plăcutul. Braun îţi sare în ajutor și te ajută să-ţi alcăuieşti lista cu daruri de oferit în această perioadă.

Dacă vei şti să păstrezi secretul până atunci, surpriza de Ziua Îndrăgostiţilor sau din zilele de martie va fi cu atât mai mare. Braun îţi oferă idei de cadouri pentru femei, dar şi pentru bărbaţi - tu nu trebuie decât să alegi ceea ce se potriveste cel mai bine celor dragi!

Braun Satin Hair 7 SensoCare

Simte părul, reglează temperatura, pentru cea mai buna protecţie împotriva căldurii: noua placă de par Braun Satin-Hair 7 SensoCare. Mulţumită reglajului automat al temperaturii şi a unei mai bune alunecari, ai rezultate de lungă durată şi păr sănătos şi strălucitor.
Marginile pentru bucle şi vârful rece te ajută să obţii perfect şi controlat bucle irezistibile, iar plăcile mobile patentate distribuie presiunea în mod egal pentru a preveni deteriorarea părului.

Preţ: 469.22 RON

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod