Huawei lansează P8, smartphone-ul cu capacități foto revoluționare

Huawei a lansat astăzi la Londra smartphone-ul Huawei P8, mixul perfect între tehnologie, design și caracteristici revoluționare ale camerei foto în condiții de iluminare scăzută.
Noul model este dotat cu un procesor Kirin 930 octa-core, are un design metalic unibody, este dual-sim, iar camera foto principală de 13MP, cu cel mai bun stabilizator optic al imaginii din industrie, de până la 1,2°, integrează primul senzor RGBW în patru culori.
În plus, funcția “Search phone by voice”, integrată în telefon, le permite utilizatorilor să își găsească telefonul rătăcit, care va răspunde prin difuzorul său pentru a fi identificat.


Continuând designul minimalist al generațiilor anterioare ale seriei P, Huawei P8 include caracteristici de top precum:
•    Telefonul are o grosime de doar 6,4 mm, este dual SIM și funcționează fără cusur în rețele 4G (în cazul în care această opțiune de date este disponibilă).

•    În interior, noul procesor Kirin 930 Octa-Core 64-bit livrează cu aproximativ 20% mai multă performanță în comparație cu alte telefoane, cu un nivel similar în ceea ce privește durata de viață a bateriei.
•    Partea din spate este construită din oțel, ceea ce oferă rezistență mărită.
•    Procesul de învelire multiplă, de dimensiuni nano, a permis o îmbinare perfectă, conectând o margine subțire de 1,5 mm cu unul din cele mai mari ecrane din industrie.

Telefonul integrează o baterie de 2600 mAh și un procesor Kirin 930 Octa-Core 64-bit, care livrează o performanță incredibilă, cu 20% mai mare decât cea a pieței de smartphone-uri.
Huawei P8 oferă funcții inovatoare și în ceea ce privește sunetul.
Astfel, în spații cu un nivel al zgomotului crescut, utilizatorii pot crește volumul până la 58% peste nivelul normal. Într-un mediu în care bate vântul, smartphone-ul poate elimina 90% din sunetul vântului, când sunt utilizate căști sau o cască cu un singur microfon. În plus, funcționalitatea Super hands-free suportă apeluri hands-free de înaltă-calitate pe o rază de 2 metri, în timp ce chipset-ul audio integrat permite dublarea volumului muzicii, menținând aceeași calitate a sunetului.

Luând în considerare nevoile actuale ale utilizatorilor, Huawei P8 oferă o gamă completă de soluții inteligente:
•    Pentru utilizatorii de cartele SIM 4G, device-ul integrează dual 4G SIM cu două sloturi flexibile pentru cartelă, care suportă orice format de cartelă SIM.

•    Odată ce telefonul a identificat și s-a conectat cu un device Bluetooth, precum Huawei TalkBand B2, acesta poate fi deblocat automat fără a introduce o parolă.
•    Oferind performanță și în cazul activării roaming-ului, optimizat pentru 4G, P8 se conectează la rețelele din roaming de aproximativ trei ori mai repede, în comparație cu telefoanele obișnuite.
•    În plus, cu un ecran opțional E-ink, amplasat pe spatele telefonului, se poate face trecerea la funcționalitatea unui eBook în câteva secunde.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod