Hot Bucket de la KFC devine “Bucket de bine”

Pentru fiecare produs vândut, KFC donează un leu către SOS Satele Copiilor România
KFC lansează campania “Bucket de bine”, prin care va susține bugetul anual al unei familii SOS din cadrul organizației SOS Satele Copiilor București. Astfel, în perioada 1 martie - 31 decembrie, 1 leu din prețul fiecărui “Bucket de bine” cumpărat va merge către familia SOS sponsorizată de KFC România,  din care fac parte 5 copii cu vârste între 7 și 11 ani, îngrijiți de o mamă socială.

Pe lângă cele 20 de aripioare delicioase, cei care vor achiziționa un Hot Bucket, redenumit “Bucket de bine”, vor primi, în semn de mulțumire, câte un sfat sincer din partea copiilor de la SOS Satul Copiilor București.

Scopul unei familii SOS este acela de a crea un mediu de susținere în care copiii să parcurgă toate etapele unei copilării normale.
KFC va susține toate cheltuielile necesare pentru alimente, îmbrăcăminte, îngrijiri medicale și activitățile educaționale ale copiilor din casa sponsorizată. De asemenea, KFC va susține atât pregătirea școlară a celor 5 copii din casă, cât și activitățile lor extra-curriculare, care le dezvoltă aptitudinile și le diversifică pregătirea: excursii însoțite de activități (ateliere de cusut, olărit etc.), activități sportive pentru dezvoltarea motricității (balet, fotbal), cursuri de șah, cursuri de limbi străine.

Parteneriatul KFC cu SOS Satele Copiilor România se înscrie în direcțiile strategice de CSR ale KFC România, prin care compania sprijină educația și dezvoltarea tinerilor, direcție susținută în ultimii 7 ani prin parteneriate cu organizații non-profit.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod