Elena Udrea nu poate fi dusă la spital, împotriva voinţei sale, pentru control ginecologic

Elena Udrea nu va fi dusă la spital pentru controlul ginecologic, de care beneficiază conform legislaţiei privind măsurile privative de libertate, dacă refuză această examinare, potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei.
"În conformitate cu Legea 254/2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, persoanele încarcerate beneficiază de asistenţă medicală. Cu privire la controlul ginecologic, acesta face parte din totalul examenelor medicale, dar în situaţia în care persoana refuză examinarea, aceasta nu va fi efectuată (refuzul se consemnează în scris)", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Astfel, dacă este consemnat refuzul persoanei private de liberate de a fi examinată, aceasta nu mai este dusă la spital din unitatea de detenţie.

"Mâine dimineaţă, la ora 10, împotriva voinţei sale, Elena Udrea va fi dusă la Spitalul Dimitrie Gerota pentru control ginecologic.
Deşi a declarat că nu vrea să facă acest control, va fi totuşi dusă în cătuşe pentru a-şi exercita dreptul de a refuza în faţa medicului de la spital!"
, se arată într-un mesaj scris miercuri de echipa de comunicare a Elenei Udrea, pe Facebook.

Echipa de comunicare a întreabat retoric ce regulament inept poate obliga femeile la o aşa situaţie umilitoare şi de ce, pe lângă jena de a se trezi în faţa ginecologului în cătuşe, este nevoie să fie cheltuiţi atâţia bani cu plimbatul cu duba până la spital şi înapoi, atâta timp cât îşi pot exercita dreptul de a refuza în faţa medicului de la arest.


Foto: Mediafax
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Constanta pe 12 Mar 2015, 23:54
    Elena Udrea, control ginecologic cu forta?

    Oricat dispret am pentru aceasta persoana, stiindu-i trecutul si faptele reprobabile cand arunca banii nostri pe piscine la sate, terenuri de fotbal in panta si sute de mii de euro cheltuiti in favoarea clasei politice, NU TRAIM INTR-UN REGIM NAZIST, SA FIE OAMENII SUPUSI FARA VOIA LOR UNOR CONTROALE MEDICALE. Pe vremea catanei acelea contabile, Nicolaescu, ce-ssi spunea ministru al sanatatii, oamenii aveau dreptul la un set de analize inutila o data pe an . Multi au inteles ca ar fi fost obligatorii, si in situatia crizei de sange din tara, contribuiau fara sa vrea la donarea de sange. Sigur , nu erau toti utili , dar din milioane de prelevari, mafia sangelui a avut ce trafica. In schimb la testul Papanicolau gratuit nu sunt trimise femeile, pentru ca nu-si iau medicii de familie cei 15 lei.

    0
    2

  • ilidia pe 12 Mar 2015, 22:44
    tampiti

    Instalati un"filtru antitampit" si astfel nu vor mai apare "comentarii " ca cele dinainte.

    3
    0

  • nelu pe 12 Mar 2015, 15:22
    Si Capul, caracatitei de ce este liber???

    Sa-l cautati si pe Bese la oute ca a saracit Tara, si a umplutoo de Hoti timp de 10 Ani....,,Va meritati soarta", ca ati crescut SERPI veninosi la san!

    2
    4

  • Emil pe 12 Mar 2015, 13:03
    Nuti

    Trebuie dusa cu forta,daca nu vrea,si la ginecolog si la psihiatru!

    0
    5

  • Una care nu fura pe 12 Mar 2015, 09:13
    E foarte normal sa fie dusa la si la ginecolog

    Persoanele care stau sau lucreaza in anumite colectivitati TREBUIE sa fie sanatoase pentru a nu imbolnavi tot grupul. E valabil peste tot in societate.Asa ca e foarte normal ca un medic sa consulte toate persoanele din toate punctele de vedere. De ce Udrea ar fi scutita? Poate ca e mai bolnava decat multe care sunt stranse in acolo, in puscarie.

    2
    6

  • NICO pe 12 Mar 2015, 09:10
    UDREA LA MEDIC...

    Mai bine ar duce-o la PSIHOLOG decit la ginecolog :SIGUR AR BAGA-O IN CAMASA DE FORTA! Din pacate JAVRA NUMITA BASESCU TRAIAN, nu rste anchetat de DNA, in ciuda numeroaselor delicte comise de acest tradator impotriva Romaniei! Iar linga Udrea ar trebui sa fie in aceeasi banca a acuzatilor de mita, jaf, foloase necuvenite, genocid, tradare de tara,..., etc!

    5
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod