Hochland lansează Caşcavalul cu Ingrediente, pentru ca tu să te poţi bucura de o varietate de gusturi în fiecare zi

Piper sau busuioc? Lasă-te surprins de noile sortimente ale Caşcavalului Hochland, special create pentru cei care îşi doresc să se bucure de o varietate de gusturi alături de cei dragi.

Caşcavalul Hochland cu Ingrediente este disponibil în două sortimente, cu piper şi busuioc. Fie că alegi caşcavalul cu piper sau pe cel cu busuioc, în format rotund sau felii, eşti sigur că te bucuri de acelaşi produs realizat cu rigoare germană, care păstrează gustul bun, lăptos și consistența fină, cremoasă a caşcavalului tău preferat.

Caşcavalul Hochland cu Ingrediente este realizat în fabrica de la Sovata, din lapte românesc, având la bază aceeaşi reţetă autentică locală care foloseşte numai ingrediente naturale.
Combinând caşcavalul cu noi ingrediente, Hochland îţi propune să îi surprinzi pe cei dragi şi să te bucuri în fiecare zi de mese savuroase alături de aceştia.

Expertiza locală şi rigoarea germană au facut ca Hochland să fie cea mai cunoscută marcă de brânzeturi şi cea mai recomandată marcă de cașcaval din România. Lansarea celor două noi sortimente vine în continuarea inovaţiilor pe care Hochland le-a adus de-a lungul timpului pentru ca tu să poţi alege dintr-o gamă cât mai largă caşcavalul care se potriveşte gusturilor tale şi ale celor dragi. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod