Hai să transformăm îngrijirea celor mici într-o joacă aromată și amuzantă!

Pentru copiii noștri vrem ce este mai bun, mai eficient și mai sănătos… părinții sunt primii care știu că zâmbetul fericit și lumina de bucurie din ochii copiilor începe cu iubire și sănătate. Pentru îngrijirea copiilor, produsele folosite ar trebui să conțină ingrediente blânde și sigure, protectoare și hidratante, adaptate pielii micuților.

Pentru siguranța și pielea sensibilă a celor mici, Laboratoarele Klorane au selectat lapte de bumbac, pentru a le îngriji pielea delicată. Acest lapte extras din germeni de bumbac are proprietăți de hidratare, hrănire și protecție și este bogat în aminoacizi și acizi grași esențiali (Omega 6).


Gama Klorane Junior, dedicată îngrijirii copiilor, conține produse intense și fructate, care transformă rutina de igienă zilnică într-un moment plăcut, în siguranță deplină. Produsele sunt testate sub control pediatric, dermatologic și oftalmologic.

Gama conține:


Gel de duș cu aromă de zmeură pentru păr și corp: curăță delicat pielea și părul fin al copiilor (prezervă filmul hidrolipidic), nu irită ochii, catifelează și lasă părul strălucitor.
Gel de duș cu aromă de pară pentru păr și corp: formula delicată, fructată, intensă, curăță și catifelează pielea (prezervă filmul hidrolipidic), nu irită ochii, lăsând părul fin și strălucitor.  
Șampon pentru descurcare cu aromă de piersică:  delicat și protector, acesta curăță și descurcă eficient părul fin al copiilor.


Spumant de baie cu miere de vanilie:  calmant, liniștitor și relaxant, spumantul este recomandat pentru a fi folosit seara (două măsuri în cădiță sunt suficiente pentru o spumă intensa, care calmează și liniștește copilul înainte de culcare).
Spray pentru descurcare cu piersică: adio nodurilor și părului nedisciplinat și înnodat; acest spray descurcă părul, chiar și cel lung sau cârlionțat, lăsându-l catifelat și strălucitor; fără clătire.
Balsam de buze cu căpșuni:  calmează, hrănește și lasă buzele catifelate, protejându-le de frig.


Produsele Klorane Junior nu conțin parabeni sau săpun, având pH neutru.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod