Grolsch te provoacă să experimentezi realitatea virtuală la tine acasă

Realitatea poate fi interpretată în foarte multe moduri, iar totul ține de imaginația noastră și de dorința de a explora ceea ce ne înconjoară. Așa cum te-ai obișnuit, Grolsch îți aduce mereu experiențe noi și te provoacă să explorezi arta de lângă tine.

Din această lună, Grolsch lansează în premieră în România două inovații din domeniul realității virtuale. Din ambalajul de doze Grolsch îți vei putea face proprii tăi ochelari de realitate virtuală, cu care îți vei accesa latura creativă.

Vei putea încerca experiențele captivante ale clipurilor 360, create pentru prima dată de un brand de bere din România.

Ochelarii realizați din ambalajul de doze îți oferă libertatea de a vedea imaginea 360 din toate unghiurile, ca și cum ai fi acolo. În orice moment ai posibilitatea să experimentezi și să vezi ce era în spatele cadrului, în lateral, sus sau jos.

Pentru ca experiența să fie completă, pe canalul de YouTube Grolsch, consumatorii pot accesa clipurile 360 ce aduc în prim plan creațiile experimentaliștilor români.
Printr-un simplu click, iubitorii de artă urbană se pot bucura de o experiență unică și pot intra direct în sălile de repetiții ale artiștilor sau în atelierele acestora pentru a fi aproape de procesul de creație.

Și dacă nu-ți iese din prima cu asamblarea ochelarilor, pe site-ul Experimentalist.ro te așteaptă un tutorial pregătit să îți dea câteva sfaturi utile pentru confecționarea acestora.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod