Love Story Dinner Show, extravaganța ta de 8 Martie!

Ofera-ți luxul unei seri speciale la Ballrooms by Bamboo în care povestea de iubire pusă în scenă de Teodor Balet se completează perfect cu bucătăria gourmet într-o experiență memorabilă de Ziua Femeii.
Sărbătorește 8 Martie printr-un eveniment sofisticat care promite o poveste de iubire scrisă cu pasiune și rafinament pe malul lacului într-un spectacol muzical-coregrafic de excepție.

Întregul eveniment, un concept dinner show unic în România, va fi orchestrat de renumitul și talentatul Teodor Balet, care promite un spectacol aparte cu dansatorii și soliștii laureați ai prestigioasei școli rusești de balet. Pe lângă cele 2 ore de dans și muzică live, atmosfera va fi animată și de cele peste 80 de costume extravagante purtate cu multa grație de artiștii aduși special din Republica Moldova și Rusia.


Evenimentul de 8 Martie “Love Story Dinner Show” va fi completat de un meniu pe măsură alcătuit din 3 feluri, în care gustul desăvârșit al preparatelor culinare pregătite cu măiestrie de Chef Mircea Filip se va împleti cu arta food platingului. Și pentru că de 8 Martie sărbătorim Femeia, îți oferim din partea casei Prosecco și delicii dulci cu apreciata ciocolată belgiană și fructe proaspete îmbrăcate în creme sofisticate. Pentru o experiență unică, memorabilă și extravagantă la Ballrooms by Bamboo!

Tarif 250 ron/persoana.
Rezervări la: 0724322189 sau office@ballroomsbybamboo.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod