"Gradinaritul anotimp cu anotimp", de Klaas T. Noordhuis

Cartea iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti proiecta gradina proprie de la zero si a o ingriji cu placere si incredere. Pentru succese efective imediat - si ani de satisfactii - acest volum iti explica ce trebuie sa stii pentru a cultiva sute de plante excelente, atat in interior, cat si afara.
     
In carte poti gasi detalii referitoare la plantele cu flori pentru orice tip de sol, instructiuni pas cu pas, cu sute de desene, fotografii color, proiecte cu gradini tipice, o sectiune cu proiectarea practica a peisajului unei gradini de oras, un capitol destinat legumelor, fructelor si plantelor aromate, instructiuni pentru realizarea propriei gradini acvatice, erbacee sau rocariei, esentialul privind buna ingrijire a gradinii, cu instructiuni de tundere, informatii despre gazon, echipament de gradinarit, ornamente de gradina si multe altele.
Cartea a fost vanduta in peste un milion de exemplare in lume.

Consultant si proiectant de gradini, Klaas T. Noordhuis a fost implicat in gradinarit de cand isi poate aminti. Rezident in Olanda, el a proiectat standuri pentru targuri de horticultura specializate internationale, a organizat expozitii horticole, ca faimoasa Floriade si a lucrat ca supraveghetor la Gradinile Wellington ale Parlamentului.

Impreuna cu partenerul sau, a realizat o minunata gradina la casa din Leens. Deschisa, de obicei, publicului, gradina cuprinde atat aspecte istorice ale gradinaritului, cat si ornamente moderne de gradina.

Iti poti achizitiona "Gradinaritul anotimp cu anotimp", de Klaas T.
Noordhuis, aparuta in 2008 la Editura All, din librarii, la pretul de 139 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod