Gillette, partener global al FC Barcelona

Colaborarea subliniază angajamentul Gillette în a ajuta bărbații să obțină cele mai bune performanțe.

Gillette® (NYSE: PG), liderul mondial de îngrijire masculină, a anunțat astăzi un parteneriat global cu FC Barcelona (FCB). Având o convingere comună că nu există scurtături către obiective care merită atinse, noua colaborare subliniază angajamentul celor doi parteneri de a ajuta la îngrijirea următoarei generații. Ca partener premium, Gillette își dorește să sublinieze rolul pe care precizia îl are în drumul către victorie, pe teren și în afara lui.

Unul dintre cele mai bune cluburi din lume, FC Barcelona este ferm în angajamentul său de a identifica și dezvolta cei mai buni jucători încă de la începutul carierei lor, cultivându-le calitățile pe teren și în afara lui, în timp ce Gillette, ca brand perfect bărbătesc, susține constant dezvoltarea de aparate de ras de cea mai bună calitate.

Pentru ambii parteneri precizia este o valoare fundamentală când vine vorba de îngrijirea următoarei generații în drumul către performanță. Având deja experiența unui parteneriat exclusiv în America Latină, noua colaborare se extinde acum la nivel global.

Pe lângă susținerea sa pentru FC Barcelona, Gillette face echipă și cu una dintre vedetele clubului, Neymar Jr., pentru a sublinia momentele când bărbații realizează că, de la un anumit punct, unele obiceiuri evoluează– în viață și când vine vorba de ras.
Neymar Jr. își folosește contul de Twitter pentru a publica fotografii amuzante și neobișnuite cu el înainte de a face pasul decisiv, inspirând bărbați din toată lumea să reevalueze vechi obiceiuri cu umor și să realizeze cât de mult au evoluat. Neymar Jr. este ambasador global Gillette, iar recent a susținut campania brandului pentru Jocurile Olimpice de la Rio 2016, “Perfect Isn’t Pretty.”

Parteneriatul dintre FC Barcelona și Gillette se va materializa prin seria “Momente de precizie pe teren”, prezentată pe site-ul FCBarcelona.com.

Colecția digitală va include imagini cu starurile clubului oferind demonstrații de precizie de la antrenamente. În plus, brandul Gillette va fi prezent pe canalele digitale ale Barcelonei, dar și în interiorul stadionului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod