Gillette Fusion ProGlide

Cât de dificil a fost până acum să găseşti cadoul potrivit de sărbători pentru el? Anul acesta te ajutăm noi: oferă cel mai avansat aparat de ras de la Gillette, pe care îl găseşti în pachetele special create pentru sărbători, alături de gelul ProGlide şi balsamul după ras ProGlide Balm.
Cât de dificil a fost până acum  să găseşti cadoul potrivit de sărbători pentru el? Anul acesta te ajutăm noi: oferă cel mai avansat aparat de ras de la Gillette, pe care îl găseşti în pachetele special create pentru sărbători, alături de gelul ProGlide şi balsamul după ras ProGlide Balm.  Iarna aceasta, combină experienţa personală legată de ce îşi doreşte bărbatul tău cu experienţa Gillette în materie de îngrijire personală a bărbaţilor şi oferă-i posibilitatea de a arăta şi a se simţi cât mai bine cu setul de produse Gillette ProGlide.

Poţi opta pentru pachetul de Sărbători ProGlide Perfect Shave care include cel mai avansat aparat de ras de la Gillette, în versiunea Power, cu vibraţii, gelul de bărbierit Gillette Fusion ProGlide (75 ml) şi balsamul hidratant 3 in1 ProGlide Balm (50 ml).
Pachetul ProGlide Travel conţine un aparat de ras ProGlide manual, 3 rezerve de lame, un gel de ras Gillette Proglide (75 ml), un deodorant Gillette (35 ml) şi o geantă de voiaj pentru cosmetice.  De acum înainte, bărbieritul va atinge o nouă dimensiune cu ajutorul celui mai avansat aparat de ras de la Gillette şi a celor două produse de îngrijire care vin să completeze acţiunea acestuia: gelul Gillette Fusion ProGlide, care pregăteşte pielea şi asigură un ras cât mai confortabil, şi balsamul după ras ProGlide Balm 3in1 care  hidratează, calmează şi protejează pielea într-un singur pas.

Giftpack cu razorul ProGlide Manual + 3 rezerve de lame + gel de barbierit ProGlide 75 ml + Deodorant ProGlide 35 ml + mini-geanta de voiaj – 59 lei; Giftpack-ul cu razorul ProGlide Power 1 up + gel de barbierit ProGlide 75 ml + ProGlide Balsam 50 ml – 54 lei (reducere 20%).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod