Fortza, primii fulgi de porumb din România, se reinventează!

Pe final de an, primele cereale românești revin în Fortza! GoodMills România, companie cu o lungă tradiție pe piața de morărit și panificație, reinventează fulgii de porumb Fortza și lansează trei sortimente noi, cu același gust autentic, dar cu un design proaspăt și atrăgător.

De mai bine de patru decenii, Fortza sunt cerealele preferate pentru micul dejun, de românii care vor să urmeze un stil de viață sănătos și care iubesc gustul tradițional de fulgi adevărați. Fortza a ajuns pentru prima dată în bolul cu lapte al românului în 1971, iar în 2015 revine într-un trio de senzație: Fortza de Rontzăială, Fortza de Atractzie și Fortza de Bere.


Fortza de Rontzăială este gustarea ideală pentru cei care adoră să ronțăie câte ceva în fiecare zi: la micul dejun, în bolul cu lapte sau iaurt, la birou, la școală, în pauza mare, atunci când citesc știrile sau blogul preferat sau atunci când apare noul episod din serialul pe care îl urmăresc de câteva sezoane bune.

Merge de minune și la film, atât într-o seară în doi, cât și în gașcă. Fortza de Rontzăială sunt fulgi de porumb cu textură fină, îmbogățiți cu multivitamine și fier, care dau energie cât pentru întreaga zi.


Fortza de Atractzie este sortimentul de cereale special conceput pentru doamne și domnișoare: fulgii fini de porumb păstrează savoarea autentică, însă nu conțin zahăr și îndulcitori, fiind astfel pe placul siluetei. Conținutul bogat de vitamine (C, B1, B2, B6 și B12), minerale (fosfor și fier) și antioxidanți susține sănătatea organismului, îți oferă energie și vitalitate și transformă orice zi plină de provocări într-o victorie.


Fulgii de porumb Fortza de Bere sunt mari iubitori de sport, anunțându-se nelipsiți în serile în care gașca se adună să urmărească meciurile echipelor favorite. Fortza de Bere sunt fulgi de porumb supra-dimensionați, extra-crocanți, cu sare de mare, și sunt partenerii la locul potrivit și în momentul potrivit atunci când se comentează faze complexe de atac sau când se spun bancuri tari.
Fortza fiecăruia vine din farmecul personal, din pasiunile sale, din loialitatea față de cei dragi, din bucuriile trăite alături de familie, prieteni și colegi, din visurile și idealurile sale.

Pentru că toate acestea prind contur atunci când suntem sănătoși și plini de energie, Fortza răspunde „prezent” la orice prilej de rontzăială. Fiecare pungă de fulgi de porumb Fortza conține 250g de gustare sănătoasă si crocantă.
Fortza este cu tine din 1971. Folosește-o responsabil și ia-ți un plus de energie în fiecare zi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod