FOREO lanseaza ISSA 2 - noua generatie revolutionara de periute de dinti

FOREO, cel mai mare brand de beauty tech din lume, lanseaza periuta de dinti a viitorului, ISSA 2, un device cu pulsatii sonice  ce combina calitatea technologica de nivel inalt cu durabiltatea unica pe segmentul sau: o ora de incarcare este suficienta pentru 365 de utilizari.

Trasand un nou standard global in igiena orala avansata, noua generatie de periute de dinti a devenit rapid preferata bloggerilor de lifestyle si nu se opreste aici; Influenta ISSA, deja cu multe premii de calitate la activ, se extinde si in cosmos, putand fi vazuta in episodul 5 al seriei Star Trek: Discovery.

ISSA 2 este o alternativa ultra-igienica atat pentru periatul manual cat si pentru periutele electrice cu nylon si difera fata de modele traditionale prin materialul din care este realizata - silicon medicinal.

ISSA 2 este disponibila in variant hibrida (silicon/nylon) si in formula exclusiva “Sensitive” Set, ce include un capat de periaj hybrid si unul realizat in intregime din silicon, pentru gingiile extrem de sensibile.

Cateva dintre numeroasele avantaje ale materialului din care este realizata ISSA 2:

-    Periuta moale si flexibila ofera acces complet in cavitatea bucala
-    Se usuca usor si este 100% rezistenta la apa
-    Este de 10.000 ori mai efficient impotriva acumularii de bacterii versus periuta traditionata cu peri din nylon.
-    Siliconul moale este delicat pentru gingii si nu zgarie smaltul dintilor

Creata pentru utilizare manuala, ISSA 2 nu vibreaza precum modelele electrice conventionale, ci  incorporeaza tehnologia T-Sonic,  cu 11,000 de pulsatii pe minut ce curata delicat dintii si maseaza gingiile.

ISSA 2 ofera o experienta superioara de utilizare pentru dinti mai albi, zambet mai stralucitor si este recomandata mai ales persoanelor cu gingii sensibile sau care sufera de eroziunea smaltului dintilor.

Ca toate device-urile FOREO, ISSA2 beneficiaza de design suedez integrat si caracteristici precum:

●    16 viteze variabile si timer incorporat pentru a preveni suprautilizarea
●    Reincarcabil via USB pentru pana la 365 de utilizari
●    Ideal pentru calatorii: buton de blocare si lipsa unui incarcator voluminous de transportat
●    O investitie inteligenta: capatul cu perie se inlocuieste odata la 6 luni, iar cel de silicon odata la un an
●    2 ani garantie limitata si 10 ani garantie de calitate

Stylish and chic:  ISSA 2 de la FOREO este disponibila in 4 culori vibrante ce accesorizeaza fiecare baie.

Setul Sensitive se poate cumpara in 2 variante de culoare. ISSA 2 este doar o parte din gama FOREO de produse inovatoare de skincare si ingrijire orala. Infiintat in 2013, brandul suedez se bucura de success global si are la activ mai mult de 85 de premii internatinale de design. ISSA 2 si ISSA 2 Sensitive Set sunt disponibile acum pe www.foreo.com, www.emag.ro si in magazinele Douglas la preturi incepand cu 169 Euro.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod