Flavours of Romania - serie de documentare care surprinde spiritul și tradițiile românești

Carrefour România anunță lansarea „Flavours of Romania”, o serie de nouă episoade ce oferă o imagine extraordinară despre cultura, tradițiile și valorile românești. Astfel, jurnalistul britanic Charlie Ottley a străbătut fiecare regiune a țării pe motocicletă, pentru a capta spiritul României, a surprinde şi descrie peisaje naturale uimitoare, tradițiile, gastronomia, oamenii și modul lor de viață. Avanpremiera producției a avut loc seara trecută, la Grand Cinema din Băneasa Shopping City, în prezența a peste 200 de invitați.

Redescoperirea tradițiilor din moși-strămoși, a gusturilor mâncărurilor din copilărie, a culturii specifice fiecărei regiuni din țara noastră, ne trimite mai aprope de fundamentele autohtone și de ceea ce ne definește pe noi ca români.
Mai mult, ne provoacă să privim în viitor și să ne gândim la ceea ce vom oferi generațiilor viitoare. Eforturile noastre s-au îndreptat constant către oameni, către susținerea producătorilor locali și a produselor cu gust autentic românesc, dar și către protejarea mediului, în încercarea de a oferi o viață mai bună românilor și de a face progresul accesibil tuturor.
”, spune Florin Căpățână, Director Dezvoltare Durabilă şi Relaţii Instituţionale Carrefour Romania.

Charlie Ottley, cunoscut producător şi regizor, a filmat alături de echipa sa sute de ore în zonele istorice ale țării, punând accent pe specificul fiecăreia, pe tradiții, gastronomie, oameni și istorie.
Rezultatul, seria de nouă documentare Flavours of Romania, inspiră pe măsură ce Charlie se aventurează pe motocicletă în căutarea frumuseților României. În demersul său, Charlie Ottley se întâlnește cu muzicieni, povestitori locali, bucătari, istorici sau celebrități, care îl ghidează în descoperirea României.

Cred că România este una dintre cele mai frumoase ţări din lume și mă bucur că pot să arăt acest lucru atât întregii lumi, cât și românilor, prin acest documentar. Flavours of Romania își propune să promoveze diversitatea acestei țări, locuri și oameni autentici, care să schimbe ideile preconcepute despre România”, a declarat Charlie Ottley, jurnalistul britanic care a făcut România celebră în toată lumea.

Documentarul Flavours of România a fost lansat oficial în cadrul unui eveniment organizat joi seară de către Carrefour România și va fi difuzat în premieră la TVR din 23 martie, ora 21:00.  Charlie Ottley  a vizitat România pentru prima dată în 2011, iar de atunci se întoarce în fiecare an.
S-a îndrăgostit de frumuseţile României în timp ce filma seria de documentare „Wild Carpathia“, serie ce avea să facă înconjurul lumii, cu o audienţa cumulată în cele 110 ţări, de 100 milioane de telespectatori.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod