„Festivalul Fructelor” la Paul

Brutăriile Paul relansează Festivalul Fructelor, campania care aduce clienților, pe timpul verii, o gamă extinsă de tarte delicioase cu fructe și alte produse răcoritoare în ediție specială. În acest sezon estival, Paul a introdus în meniu sortimentele de tarte cu afine, mure, multifruits, pepene galben, struguri, zmeură şi bezele, care se adaugă sortimentelor clasice de tarte cu căpşuni şi zmeură. Toată gama de fructe va fi disponibilă în produsele Tartelettes, Tartes şi Charlottes.
Clienţii care achiziţionează două Tartelettes cu fructe primesc una gratis, astfel încât ieşirile în oraş cu mai mulţi prieteni sau colegi devin mai plăcute şi relaxante. Gama de Tartelettes, Tartes şi Charlottes cu afine, mure, multifruits, pepene galben, struguri, zmeură şi bezele va fi disponibilă în toate brutăriile Paul până la mijlocul lunii septembrie.

Tot pentru sezonul estival, brutărille Paul au introdus  în meniu şi gama de băuturi reci pentru zile calde „Boissons froides pour journées chaudes”.
Aceasta include sortimentele de băuturi pe bază de cafea (cu aromele mojito, alune, vanilie şi caramel), băuturi pe bază de ceai verde cu mentă (cu aromele mojito, fructul pasiunii, măr verde şi zmeură) şi băuturi pe bază de macarons (arome: zmeură, fistic, vanilie şi ciocolată). Această gamă este disponibilă în toate brutăriile, nu și în locațiile de tip chariot, până la sfârşitul lunii septembrie 2015.

Seria noutăţilor de la Paul continuă cu serviciul de catering recent lansat care permite fanilor să comande platouri cu gustări delicioase, ușoare și variate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod