Fairy Sensitive cu glicerina

Iarna, frigul ne poate afecta frumusetea pielii, iar mainile devin uneori aspre si neplacute la atingere. Noul Fairy Sensitive, cu noua formula, pe baza de glicerina, are grija de mainile tale...

Iarna, frigul ne poate afecta frumusetea pielii, iar mainile devin uneori aspre si neplacute la atingere. Noul Fairy Sensitive, cu noua formula, pe baza de glicerina, are grija de mainile tale, in timp ce face minuni in lupta cu grasimea de pe vase.

Glicerina continuta de acesta asigura o hidratare corecta si stimuleaza schimbarea celulelor epidermice, contribuind la mentinerea elasticitatii pielii si a aspectului sau delicat. Vei regasi glicerina, cu siguranta, in multe sapunuri sau creme create special pentru a proteja frumusetea mainilor tale.

Fairy Sensitive cu glicerina te ajuta sa pastrezi aspectul natural si atingerea fina a mainilor tale, pentru ca tu sa te simti minunat si cei dragi sa se bucure de mangaierile tale.

Noul Fairy Sensitive cu glicerina poate fi cumparat din magazine, la un pret recomandat de: 500 ml - 4,4 Ron, 1 l - 6,66 Ron, 1.5 l - 9,08 Ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod