Expoziție Oficială de Arhitectura, Design Interior si Design de Produs by Laurentiu Paicu

Cea mai mare si mai complexa expozitie individuala de arhitectura, design interior si design de produs din Romania, realizata de catre studioul arhitectului Laurentiu Paicu va avea loc in showroom- ul STONA unul dintre cele mai frumoase spații de expoziție din București.

În cadrul expoziției se va pune accentul pe cele mai bune și premiate lucrări de Arhitectură, Design Interior și Design de Produs ale studioului Laurentiu Paicu - Architecture & Design ®, fiind expuse publicului peste 30 de proiecte și lucrări, un numar vast de prototipuri realizate prin cele mai revoluționare metode de printare 3D, mostre din cele mai frumoase și mai spectaculoase finisaje pentru interior, piese de mobilier cu design unic și o atmosferă artistică concepută prin cultură, eleganță și rafinament.

Expozitia va aduce in ochii publicului cele mai noi tendinte si idei in amenajarile interioare, precum si exemple din cele mai apreciate lucrari realizate de catre arhtiectul Laurentiu Paicu.

De asemenea expozitia va gazdui o serie de lucrari artistice precum ilustratii digitale avangardiste si fotografie artistica, toate printate HD pe panza satinizata, o colectie unicat de pantofi arhitecturali cu design organic-fluid, si diverse colectii de design de produs si obiect avand cele mai inovative forme si concepte.

400 mp de spațiu expozițional, acoperit aproape în întregime cu plăci de marmură importată, granit și onix de toate varietățile și nuanțele posibile, reprezintă locul perfect pentru a găzdui lucrările acestei expoziții.



Laurentiu Paicu a colaborat cu nenumărate alte studiouri de arhitectură, designeri și artiști din  întreagă lume, realizând o mare aptitudine în toate aspectele legate de arhitectură și design.

Sa specializat în arhitectura avangardistă, design contemporan de lux, precum și în domeniul parametric și organic al arhitecturii și designului concepând forme complexe și inovatoare care generează frumusețe prin design, funcționalitate și integrarea  lor cu mediul înconjurător.

A fondat in anul 2016 brandul Laurentiu Paicu – Architecture and Design unde cu echipa sa premiata de Arhitecti, Designeri, Artisti si Ingineri,  formeaza un studio Profesional de Arhitectura si Design Interior, axata pe constructii de arhitectura si mai ales pe proiecte de Design Interior.
Alte ramuri adiacente care ii reprezinta sunt designul de mobilier, design de produs si obiect si graphic design de Logo & Branding.

"Lucram cu o multitudine de clienti si proiecte din toate nivelurile. De la proiecte private si rezidentiale, la proiecte corporatiste si publice, avand ca si clienti atat personalitati din lumea media si televiziune cat si oameni de zi cu zi care pur si simplu isi doresc un proiect de Arhitectura sau de Design de Interior care sa ii reprezinte in totalitate."

Studioul Laurentiu Paicu – Architecture and Design ® este specializat in toate tipurile de proiect indiferent de dimensiune , stil sau functiune, oriunde in Romania si Europa.

Partenerii acestui eveniment sunt: Stona.ro, Elegance Décor, Printmag, iSofa, Saru Design, Plexi-met, Silver Décor, Osmyum, Atas Lighting.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod