EPID - produs pe bază de propolis pur cu un grad scăzut de dezvoltare a reacțiilor alergice

EPID Propolis este singurul produs pe bază de propolis cu un grad scăzut de dezvoltare a reacțiilor alergice datorită compoziției de propolis pur, destinat atât adulților, cât și copiilor. EPID (extract de propolis dispersabil în apă, decerat) este un un brevet exclusiv pentru extragerea cerii și purificării, fiind unul dintre puținele produsele ce conțin propolis pur.

Metoda EPID constă în eliminarea selectivă a cerii, a reziduurilor stupului și a componentelor secundare majore și se bazează pe utilizarea unor solvenți naturali (alcool și apă) și a unei tulpini probiotice (Lactobacillus helveticus), care posedă o enzimă specifică, capabilă să degradeze esterii acidului cafeic, considerat responsabil de principalele reacții alergice.

Gama EPID Propolis este diversificată, iar produsele sunt recomandate în cazul anginei, faringitei, laringitei, afecțiunilor mucoasei cavității bucale, afecțiunilor gâtului și tractului respirator superior, cu rol în eliberarea pasajelor nazale în cazurile de răceală și/sau alergii.

Produsele EPID sunt destinate atât adulților, cât și copiilor datorită compoziției bazată pe propolis pur.  EPID Propolis Flu Junior este un sirop cu efect antiinflamator în cazul afecțiunilor tractului respirator superior, întărește sistemul imunitar în gripă și bronșite de la primele simptome ale acestora.

Gama produselor EPID destinate copiilor continuă cu EPID Propolis Junior, EPID Propolis Spray Junior, EPID Propolis Immunepid Junior. Și în cazul adulților gama produselor este diversificată și tratează diverse afecțiuni, precum cele menționate mai sus.

Specchiasol este un important producător italian de produse derivate din plante și produse cosmetice naturale, EPID fiind una dintre gamele de produse naturale fabricate de acesta. Datorită experienței de peste 40 de ani și a expertizei fondatorului Giuseppe Maria Ricchiuto, Specchiasol reprezintă un punct de referință în răspândirea medicinii naturale, îmbinând știința cu natura.

Gama de produse EPID se găsește în lanțurile de farmacii Ropharma din țară.

Ropharma este acționar unic al S.C. Aesculap Prod S.R.L și acționar principal al Eurofarmaco S.A. dupa preluarea pachetului majoritar de acțiuni de la compania britanică GSK. Portofoliul de productie Ropharma cuprinde peste 50 produse sub formă de comprimate, pulberi, capsule și siropuri ce acoperă 21 arii terapeutice. Cele șapte  depozite Ropharma asigură distribuția de medicamente, suplimente alimentare, produse parafarmaceutice și dermatocosmetice.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod