Gama de produse cosmetice Verattiva - produse cosmetice organice

Gama de cosmetice Verrativa este singura gamă de cosmetice organice care încorporează formula IDR ALOE, CELULE STEM și PROBIOFACTOR. Efectul IDRAloe este acela de calmare, hidratare și protecție fiind un bun , stimulent al procesului de formare a colagenului și a elastinei prin Vitamina C. De asemenea, acest complex oferă hrănire și restructurare prin Hidrolizat de Soia, regenerare și vindecare prin Vitamina E și Pantenol.

PROBIOFACTOR este un complex dezvoltat în laboratoarele Specchiasol ce conține probiotice și fibre prebiotice.

Acest complex are efecte în stimularea sistemului imunitar al pielii, previne degradarea colagenului, încetinește procesul de îmbătrânire și are rol în menținerea echilibrului microflorei de la nivelul epidermei.

În urma studiilor in vitro și in vivo s-a demonstrat că CELULELE STEM DE MĂR Spätlauber Uttwiler protejează împotriva stresului oxidativ celular stimulând regenerarea. Rezultatele testelor au arătat că ridurile sunt vizibil reduse și pielea apare mai fermă și mai netedă după 28 de zile.Celulele stem extrase din acest tip de măr stimulează producerea de celule stem cutanate, astfel încât pielea își îmbunătățește aspectul general prin reducerea profunzimii ridurilor, a pungilor sau a cearcănelor.

Ingredientele din produsele Verattiva sunt atent alese și combinate pentru a-ți oferi rezulatele de care ai nevoie.Ropharma este o companie cu tradiție farmaceutică romanescă, având în componență unele farmacii înființate de peste un secol, care activează și acum în locațiile inițiale.
Ropharma se ocupă cu producția și distribuția produselor farmaceutice inclusiv produsele Verattiva.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod