Ce pensule de make-up nu trebuie să iti lipseasca din beauty case

Fie că ești make-up artist sau doar pasionat de arta machiajului, pensulele nu trebuie să-ți lipsească din trusa de make-up. Sunt accesoriul care te ajută să obții o aplicare corectă a produselor și să obții un finish perfect, bineînțeles folosindu-le corect. Există pensule pentru fiecare tip de produs, însă nu este nevoie de toate tipurile de pensule pentru a realiza un machiaj de zi cu zi. Pensulele sunt importane pentru că te ajută să îți aplici produsele de machiaj cu mai multă precizie.Din momentul în care investești într-o pensulă pentru machiaj, de calitate, vei ști că dacă ai grijă de ea și o cureți după fiecare utilizare cu produse adecvate, vei avea un aliat pe termen lung în machiajele pe care le vei realiza.

Cupio a lansat, în ultimele două luni, 20 de pensule profesionale makeup. De la aplicarea fondului de ten până la aplicarea eyeliner-ului, ai de unde alege pentru a realiza un machiaj complet. Pensulele pe care trebuie să le ai în trusă și numărul acestora, diferă de la rutina de a se machia a fiecăruia. Pensulele basic sunt: pensula pentru fond de ten, pensula pentru pudră, blush și iluminator și pensula de blending pentru machiajul ochilor pe care o poți folosi și la aplicarea anticearcănului și o pensulă pentru buze.

Pentru fond de ten, îți recomandăm pensula duo fibre 320, este perfectă pentru un finish natural. Pentru aplicarea pudrei, blush-ului și iluminatorului, cea mai bună alegere este pensula 325 din păr de veveriță, o pensulă din peri foarte fini și care îți oferă o aplicare foarte uniformă și un finish absolut perfect.

Pensula 325, având o dimensiune medie, este perfectă și pentru aplicarea pudrei în zona ochilor.

Pensula 312 este perfectă pentru aplicarea fardului de pleoape și pentru difuzarea acestuia în pliu deoarece este o pensula plată pufoasă și astfel îți permite aplicări diferite. De asemenea, poate fi utilizată pentru aplicarea anticearcănului, acesta fiind un produs cremos, pensula din păr natural absoarbe excesul de produs.

Pentru ca machiajul buzelor să fie perfect uniform, este nevoie să aplicăm rujul cu pensula deoarece aceasta pătrunde în cutele buzelor și astfel se menține mai bine rujul pe buze pe durata întregii zile. Pensula #22 este perfectă pentru aplicarea rujului și poate fi folosită și ca pensulă de detalii pentru fardul de pleoape.

Pentru ca pensulele tale să reziste în timp, îți recomandăm  să le cureți și să le întreții cu grijă.  Îți recomandăm să le depozitezi intr-un loc ferit de praf sau cel mai indicat ar fi să le păstrezi intr-o husă specială. În acest fel vei evita strâmbarea firelor de păr. Spălarea și curățarea lor este un pas extrem de important și este indicat să o faci după fiecare machiaj. Poți să folosești soluția de curățare pensule makeup  Cupio Easy Pro, este soluția perfectă, deoarece nu conține alcool și protejează părul natural sau sintetic al pensulelor. Pulevrizăm puțin produs direct pe pensula la o distanță de 5-6 cm, iar apoi curățăm cu un prosop de hârtie și repetăm procedura dacă mai este  nevoie.

Lasă pensula să se usuce complet înainte de folosire.

Cu doar patru pensule îți poți crea un machiaj basic de zi cu zi complet. Toate aceste pensule, le găsești pe cupio.ro.
   

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod