Ela Crăciun te învață cum să faci sport acasă în brațe cu cel mic

Proaspetele mămici sunt, de regulă, atât de dedicate îngrijirii celor mici încât nu își găsesc timp să meargă la sală pentru a reveni la silueta de dinainte de sarcină. În aceste condiții, o soluție ar fi să facă sport acasă, în timp ce copilul doarme sau chiar în timp ce se joacă cu el.

Ela Crăciun a trecut prin această experiență și, alături de antrenorul ei personal, vine acum cu sfaturi în ajutorul tuturor mămicilor aflate în această situație. "Știu din experiență că un copil mic cere mult timp și atenție.

Nu multe mămici au parte de ajutorul bunicilor, al soacrei sau de serviciile unei bone. Sala rămâne doar un vis frumos. Așa că m-am gândit să vă arăt cum putem face sport acasă chiar cu bebelușul. L-am adus și pe antrenorul Cornel Moca pentru a ne arăta care sunt cele mai sigure mișcări pe care să le faceți, care sunt grupele de mușchi pe care le puteți lucra și câte repetări să faceți pentru rezultate bune: pentru mușchii oblici, genuflexiuni, antrenament pentru bicepși și umeri, fandări și exerciții pentru brațe, toate efectuate cu cel mic în brațe.
Mi se pare o idee grozavă pentru că tu, ca mamă, nu te desparți de puiul tău, te vei distra și tu, îl va încânta și pe el. Până la urmă va fi o joacă cu beneficii asupra trupului mămicii. Cred că mama va fi mai relaxată și concentrată pe exerciții decât dacă ar merge la sală și ar sta tot timpul îngrijorată cu gândul la cel mic de acasă. E bine să vă faceți programul de sport în orele de joacă ale copilului, după ce s-a trezit, evitați să mănânce înainte de exerciții
”, spune Ela Crăciun în cadrul unui film postat pe blogul său, www.elacraciun.ro.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod