Echitatia - un hobby costisitor?

Echitatia este o activitate pe care merita sa o practici in primul rand pentru mentinerea conditiei fizice dar si pentru relaxarea in mijlocul naturii in compania unui animal inteligent, gata sa iti transmita energie pozitiva.

Echitatia este un sport care combina placerea si talentul, curajul si determinarea, este un exercitiu al rabdarii, blandetii si energiei. Acest sport poate fi practicat atat de adulti cat si de copii, fiind extrem de benefic din punct de vedere fizic vor dobandi un corp dezvoltat armonios, isi vor imbunatati echilibrul si pozitia - cat si mental fiind un mod bun de a invata sa fie rabdatori, sa isi (re)gaseasca echilibrul interior si sa isi (re)capete increderea in sine.

Dupa ce te-ai hotarat sa mergi la echitatie trebuie sa tii cont de echipamentul care trebuie sa fie cat mai adecvat, toca (casca de protectie) fiind obligatorie.
Acesta poate fi achizitionat de tine sau poate fi inchiriat de la clubul de echitatie dar de obicei este inclus in pretul sedintei.

In ce consta echipamentul si cat costa achizitionarea lui

Echipamentul dedicat echitatiei este alcatuit dintr-o pereche de cizme de calarie (100 - 400 de lei), pantaloni (150 - 450 de lei), toca (150 - 400 de lei) si vesta pentru coloana (80 - 200 de lei). Asadar, daca alegi sa-ti achizitionezi un echipament complet de echitatie trebuie sa platesti in jur de 1.500 de lei.

Unde poti practica echitatie in Bucuresti: Echitatie Bucuresti - Palomino Club - Adresa: Strada Emil Racovita (lacul Saulei); Telefon: 0734.282.591; Contact: programari@echitatiebucuresti.ro
Program: Luni - Duminica 10:00 - 22:00.
Preturi Echitatie Bucuresti - Palomino Club
Tariful pentru o sedinta in timpul saptamanii de 30 de minute este de 30 de lei pentru copii si 45 de lei pentru un adult. Lista completa de tarife poate fi vizualizata AICI.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod