Încă un necaz pentru Anca Badiu: Medicul i-a interzis să rămână însărcinată

Cântăreața știe că, la 35 de ani, trebuie să se grăbească pentru a deveni mamă, însă în perioada următoare nu are voie să facă acest pas.
Anca Badiu îşi doreşte mult să devină mamă, însă problemele cu care se confruntă în acest an fac imposibil acest vis. Atacurile de panică, de care credea că a scăpat, au început să revină. Medicul i-a recomandat să reia tratamentul cu antidepresive, în paralel cu terapia la psiholog, ceea ce o împiedică să conceapă un copil. Faptul că ea a renunțat la medicamentele prescrise înainte de încheierea terapiei a condus, în mare măsură, la reapariția problemelor, scrie Libertatea.

Din păcate, starea ei s-a deteriorat după moartea fulgerătoare a fratelui său.
Anca Badiu a reuşit cu greu să facă faţă acestui necaz, cu ajutorul medicamentelor şi al iubitului ei. "Îi mulţumesc iubitului meu, pentru dragostea, sprijinul şi protecţia de care a dat dovadă în special acum, în această perioadă delicată prin care trec. Te iubesc, Bogdan!", a scris ea atunci pe Facebook.

În ciuda problemelor care parcă nu se mai termină, Anca Badiu nu şi-a pierdut speranţa de a avea un copil. Ea urmează acum tratamentul și așteaptă momentul în care va avea acceptul medicului pentru a deveni mamă.
"Îmi doresc o fetiţă cât mai repede posibil. Aştept să termin tratamentul şi apoi sper să îmi ajute Dumnezeu să fac un bebe. Mă înarmez cu răbdare pentru că, după ce voi renunţa la pastile, trebuie să mai treacă 6 luni", a declarat solista pentru Libertatea.

Un calcul simplu indică faptul că abia la începutul anului 2017 artista va avea undă verde de la medic, scrie ziarul citat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod