Dulciuri în ediție limitată de sărbători

Pentru noua colecție de Crăciun, dulciurile Grace Couture Cakes îmbracă hainele de sărbătoare: macarons în nuanțe de roșu, verde și alb, cupcakes delicioase decorate în spiritul Crăciunului, sau torturi spectaculoase, perfecte pentru o cină festivă.
Le poți oferi celor dragi momente de bucurie, cu dulciuri în care veți regăsi gusturile, aromele și texturile preferate, combinate ideal de specialiștii atelierului. Torturile cu decor Christmas Wonderland sau White Winter, cu compoziții din Colecția Signature Collection, pot fi nu doar o surpriză frumoasă, ci și o experiență specială, fie că este vorba de cadoul de Crăciun sau de masa la care i-ai strâns pe toți cei dragi.

Sărbătorește cu dulciuri couture ce combină mousse-uri delicate, precum cele de ciocolată belgiană, caramel, straciatella, zmeură șampanie, whiskey sau Bailey’s, blaturi subțiri de pandișpan alb sau cu cacao, blaturi cu ceai verde sau de bezea, dar și rețete clasice reinterpretate, precum carrot cake.

Din colecția specială de Crăciun poți alege să dăruiești o cutie specială de 20 macarons (82lei), de 10 macarons (42lei), de 5 macarons (24lei) sau o cutie de 4 cupcakes cu decor de Crăciun (60lei).
Dulciurile se lucreaza doar la comandă. Atelierul Grace Couture Cakes folosește doar ingrediente naturale, de calitate superioară, fără conservanţi şi aditivi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod