Domestos îi oferă o armă dublă împotriva microbilor: Domestos Double Power

Nu-i enervant când toaleta emană un miros neplăcut în ciuda eforturilor tale? O toaletă curată trebuie să strălucească şi să miroasă frumos.
Nu-i enervant când toaleta emană un miros neplăcut în ciuda eforturilor tale? O toaletă curată trebuie să strălucească şi să miroasă frumos.
De aceea, Domestos a creat pentru tine Domestos Double Power, un odorizant de toaletă modern care te ajută să păstrezi toaleta proaspătă şi curată pentru foarte mult timp. Astfel, nu o vei curăţa mai des decât este nevoie.


Noul Domestos Double Power este un odorizant de toaletă ce conţine atât un lichid de curăţare eficient ce îndepărtează murdăria organică, cat şi o capsulă de gel parfumată care împrospatează toaleta de fiecare dată când tragi apa.
Pe scurt: arma ta dubla de la Domestos care durează până la 230 de utilizări.

Lichidul dens din Domestos Double Power face o spumă abundentă şi curaţă eficient chiar şi sub marginea toaletei fără a lăsa urme pe vasul acesteia.  Astfel, suprafaţa toaletei ramâne albă şi strălucitoare.

Noile odorizante de toaletă Domestos Double Power se găsesc în hypermarketurile şi supermarketurile din toată ţara începând cu 1 noiembrie, în trei variante de parfum: Ocean, Pin şi Lavandă, la un preţ atractiv special pentru tine.

Preţuri recomandate:


- aparat - 6,71 lei
- rezervă - 5,7 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod