Divertiland Playland se transformă în Tărâmul Poveștilor de Gheață

După succesul celui mai mare eveniment tematic dedicat Crăciunului, Santa Claus Kingdom, Divertiland Playland - cel mai mare parc acoperit de distracții - se transformă pentru un nou eveniment tematic, Tărâmul Poveștilor de Gheață. De data aceasta, decorul va fi unul de gheață și va cuprinde elemente, întâmplări și personaje din cele mai îndrăgite desene animate ale momentului.
În perioada vacanței inter-semestriale, între 06.02-14.02, Divertiland Playland organizează o serie de activități și evenimente de familie la care pot participa adulti si copii deopotrivă, cum ar fi ateliere cu tematică din Tărâmul Poveștilor de Gheață, piese de teatru, face-painting dar și concursuri cu premii special organizate. De asemenea, alături de ambasadorii distractiei, DivertiChica & CoolBoy, în parc vor fi prezente și cele mai îndrăgite personaje,  Elsa- Prințesa Gheții și Olaf- cel mai prietenos Om de zăpadă, cu care toți vizitatorii se vor putea poza într-un décor special de gheață.

Programul de distracție la Divertiland Playland este de  Miercuri până Duminica, în intervalul orar 12:00 – 21:00.
Biletele pentru copii costă 35 Ron (L-V) și 50 Ron (Sâ-Du), pentru adulți prețul rămânând același pe toată durata săptămânii, 25 Ron. Tariful de intrare asigură accesul gratuit la toate atracțiile parcului, dar și participarea la toate evenimentele artistice organizate in aceasta perioada.

Pe lângă amintirile unei frumoase zile de distracție petrecute în Tărâmul Poveștilor de Gheață, copiii vor putea pleca acasă cu baloane modelabile, desene tematice pe față, cei mai frumoși fulgi de zăpadă confecționați chiar de mânuțele lor, dar și cunoștințe noi dobândite în cele mai interactive concursuri realizate pe scenă de Ambasadorii Divertiland.

Divertiland Playland reprezintă un spațiu unic de distracții pe piața din România, aducând, între alte atracții – utilizabile atât de copii, cât și de adulți – singura pârtie de schi artificială acoperită din România, derdelusul, peretele de escaladă, caruselul, trambulinele și jocurile gonflabile, pistă de karting, trenulețul și multe altele.
Parcul acoperit de distractii a devenit si una dintre locațiile favorite de organizat evenimente pentru copii, fiind preferat de peste 1.500 de familii care și-au aniversat cei mai mici membri. Pe lânga accesul la atracții si oferind mereu servicii de calitate, Divertiland și-a construit o echipă de peste 20 de persoane care deservesc domeniul de evenimente, și care oferă suport celor mari și mici pentru organizarea aniversării perfecte.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod