Distracţie garantată în parc acvatic

Sudul litoralului este fără doar şi poate locul ales de familişti dar şi de cei dornici de distracţie. Fie că aveţi copii sau pur şi simplu vă doriţi distracţie şi adrenalină, Eforie Aqua Park este locul ideal. O zi în Eforie Nord poate fi mai interesantă decât în orice altă staţiune de pe litoralul românesc pentru că pe lângă plajă şi soare poţi alege distracţia pe cele 8 tobogane, te poţi bucura de petreceri interactive pentru copii şi adulţi dar şi de show-urile oferite de invitaţii speciali din lumea vedetelor. Printre cei care îi puteţi întâlni în această vară aici sunt Mihai Trăistariu, Deea şi Dinu Maxer.

Situat între Plaja Belona din Eforie Nord, Hotelul Europa şi Lacul Belona, cel mai nou aquapark şi unicul din sudul litoralului românesc, vă invită să încercaţi cele mai “cool” tobogane acvatice într-un mediu sigur şi sănătos.

Aici există zone destinate tuturor:

Kids Zone este perfectă pentru cei mici dar şi pentru părinţi care îi pot supraveghe pe cei mici din zona de food sau se pot juca împreună. Zona este dotată cu tobogane, centru de activităţi şi piscină generoasă de 0.6m atâncime.

Adult Pool & Bar - altă zonă la fel de apreciată este locul unde adulţii îmbină sportul cu relaxarea într-o piscină de 800mp şi 1,4m adâncime. Astfel că, după o sesiune de inot, poţi savura liniştit o băutură la Pool Bar.

VIP Zone - Dacă vrei să te distrezi ca o vedetă, e recomandat să alegi zona VIP. Aici poţi petrece o zi minunată alături de prieteni şi familie, într-un cadru intim şi confortabil.

Tobogane - ea mai apreciată zonă este fără doar şi poate cea a toboganelor.

Aici sunt: Multipista, cu patru piste paralele, fiind locul potrivit pentru întreceri cu prietenii, Rapid River pentru cei mai curajoşi dornici de aventură, tobogan pe care îl parcurgi la bordul unui colac, Black Hole unde poţi prinde viteză prin tunele închise cu multe viraje şi surprize, Kamikaze, un toboggan foarte rapid, de mari dimensiuni, care vă va creşte cu siguranţă adrenalina şi Toboga, un toboggan şerpuit care te provoacă la o călătorie ameţitoare.

Parcul acvatic este deschis zilnic între orele 9.00 -18.00 până pe 17 septembrie. Preţul unui bilet este de 45 lei(adult) şi 35 lei pentru un copil sub 1,5m, iar pentru grupuri organizate (agenţii, tur operatori) se negociază.
Biletele pot fi achiziţionate şi direct de pe site (http://www.eforie-aquapark.ro/bilete). Odată plătită intrarea aveţi acces la toate toboganele, piscinele, vestiarele, duşurile, grupurile sanitare, casetele de valori, evenimentele organizate în cadrul parcului, activităţile sportive şi de relaxare precum şi de surprizele oferite de organizatori. În cadrul parcului se află şi zone de servicii contra cost cu restaurant, cofetărie, beach bar, pool bar, zona de tatuaj, masaj, suveniruri şi altele. În plus, pentru siguranţa şi integritatea sănătăţii clienţilor reprezentanţii parcului avcatic garantează o apă curată şi igienizată periodic, firmă de pază, servicii salvamari şi asistenţă medicală.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod