Reduceri de până la 70% oferite de brandul românesc Sense

În luna august propune-ţi să îţi faci un refresh stylish garderobei personale şi profită de reducerile substanţiale de până la 70% oferite de brandul românesc SENSE. Mizează pe shopping inteligent comandând online fie modele de bază clasice, fie adevărate itemuri care promit să asigure doză de extravaganţă ţinutelor sofisticate.

Beneficiază acum de reducerile atractive propuse de SENSE pentru a adaugă piese cu aer evergreen în garderobă. Având un caracter versatil, o bluză simpla de mătase, un deux pieces clasic, o rochie neagră cu detalii elaborate în jurul gâtului sau o fustă conică cu talie înaltă- pot fi achiziţionate oricând de doamnele care preferă o apariţie elegantă plină de şarm.

Jeanşii multicolori combinaţi cu topuri cu grafisme ludice, navy sau cu modele botanice vor garanta un look urban fresh mai ales dacă se accesorizeaza cu piese lejere în tonuri neutre.

Pentru cele care adoră zona fashion cu influenţe retro şi romantic, atunci, rochiile din linia specială SLE-midi înflorate din mătase sau cele din dantelă elaborată ample cu croiala “A’’ - sunt cele mai bune alegeri pentru cocktail sau party-uri unde dresscode-ul este bine stabilit. Nu evita nici fustele plisate multicolore sau top-urile din materiale preţioase care pot formă prin mix un ansamblu vestimentar rafinat.

Pantalonii ţigareta elastici sau modelele retro evazate în stilul anilor 70’pot fi o adevărată  investiţie pentru a compune un look actual în tendinţe.
Iar fustele cloş vor aduce un plus de eleganţă unui outfit cu linie neo-office.

Poţi profită acum de reduceri pentru a achiziţiona chiar şi pentru sezonul următor cardiganuri tricotate fin, trench-uri diverse cu aer british sau bluze cu mânecă lungă cu detalii feminine precum funde aplicate sau manşete brodate.

Toate piesele la promoţie se pot achiziţiona atât din magazinele SENSE din ţară cît şi on line de pe site-ul www.fashionsense.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod