Descoperă rafinamentul gustului franțuzesc la Lidl, în Săptămâna Franceză

Din 5 octombrie, în Săptămâna Franceză la Lidl, produsele Duc de Coeur te poartă în lumea gustului rafinat al bucătăriei franceze. Începe călătoria în lumea rafinamentului culinar cu un mic dejun franțuzesc. Combină aroma gemului de smochine (8.99 de lei) cu untul cu sare de mare (7.99 de lei), pe care le poți savura alături de pâinicile cu lapte (5.99 de lei) în diverse sortimente.

Poți opta să te delectezi cu o selecție de mezeluri franțuzești (13.99 de lei) sau cu mini salamurile franțuzești (7.99 de lei/trei bucăți), pe care le poți servi cu tradiționalul muștar franțuzesc, disponibil în diverse sortimente (2.99 de lei).
Oferă o savoare specială preparatelor tale cu un strop de muștar cu busuioc (4.99 de lei).

Rasfață-te cu renumita brânză franțuzească (11.99 de lei) și alcătuiește un platou de brânzeturi din diversele sortimente de specialități de brânzeturi franțuzești (9.99 de lei), cu porții de brânză cremoasă din lapte de capră (9.99 de lei) și cu felii de brânză moale franțuzească (8.99 de lei). Pentru a le pregăti, folosește la tăiere setul de cuțite pentru brânză (14.99 de lei), cu lame din oțel cu strat antiaderent, disponibil în două modele.

Bucură-te și de aromele produselor de patiserie cu delicioasa tartă Quiche Lorraine (8.99 de lei), pe care o poți savura alături de un pahar de vin roșu sec Château Anglade Bellevue (29.99 de lei).
În Săptămâna Franceză, alege desertul preferat dintre tartă cu vișine (16.99 de lei), Crème Brûlée (6.99 de lei), mousse de ciocolată (3.99 de lei) sau mini prăjituri umplute (7.99 de lei), pe care le poți asocia cu cidrul de Normandia brut (9.99 de lei).

Descoperă secretele renumitei bucătării franțuzești în cărțile de bucate (14.99 de lei), în care vei regăsi cele mai bune rețete pentru quiche-uri și tarte și tainele minunatei lumi a dulciurilor franțuzești. Dacă dorești să pregătești o Crème Brûlée autentică, folosește setul pentru cremă de zahăr ars (79.99 de lei), ce conține un arzător de bucătărie, ideal pentru caramelizare, flambare și gratinare, cu aprindere piezo integrată și posibilitatea de reglare a flăcării, și patru vase pentru cremă de zahăr ars, din ceramică superioară cu strat rezistent la tăieturi și zgârieturi.
Pachetul include și o rezervă de gaz de 100 de ml.

Din 5 octombrie, în Săptămâna Franceză la Lidl, călătorește în lumea rafinată a gustului franțuzesc.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod