Descoperă „l’art culinaire” și lasă-te sedus de specialități pline de gust și savoare în Săptămâna Franceză la Lidl

Din 12 mai, „Chef” Lidl te invită să guști din savoarea Parisului, Burgundiei sau Normandiei. În Săptămâna Franceză, lasă-te purtat de aromele fine și gustă brânzeturile cremoase, scoicile Saint Jacques, melcii și alte specialități și deserturi care te vor ajuta să regăsești „la joie de vivre”.   

Se știe că Franța și-a ridicat preparatele culinare la rang de artă. Bucătăria franceză a devenit un cult, iar varietatea de arome, mirosuri și delicatese îți oferă posibilitatea să trăiești experiențe culinare inedite.
La Lidl vei descoperi brand-ul ”Duc De Coeur”, care îți pune la dispoziție o gamă largă de specialități rafinate, pe gustul oricărui francofil. Brânza de capră (11,99 lei), brânza cu mucegai albastru (10,99 lei) sau cea moale Petit Livarot (14,99 lei) te vor seduce încă de la prima degustare. Alege mini aperitivele franțuzești (16,99 lei) sau rulourile cu brânză (12,99 lei) și lasă-te răsfățat de gustul ”magnifique”.

Pentru a aduce rafinamentul culinar din restaurantele franțuzesti la tine acasă, servește la masă melci în stil burgund (9,99 lei), scoici Saint-Jacques (19,99 lei), tartă (9,99 lei) și amestec de legume (7,99 lei), ambele în stil franțuzesc.
Adaugă în mâncăruri condimente franțuzești (7,99 lei) și combină salatele cu un sos special (7,99 lei).

Dacă patiseria și deserturile sunt ”porția ta de fericire”, atunci cu siguranță tarta Quiche Lorraine (11,99 lei), mini prăjiturile umplute (8,99 lei), brioșa Chinois (12,99 lei) și tarta cu brânză și afine (9,99 lei) vor fi răsfățul culinar de care ai nevoie. Pe lângă acestea, faimoasele macarons (19,99 lei) și desertul clafoutis (9,99 lei) vor completa meniul unei cine pregătite în stil franțuzesc.

Rafinamentul culinar desăvârșit se definește și prin asocierea corectă a vinului cu mâncărurile servite.
La Lidl vei găsi o gamă diversificată de vinuri franțuzești de calitate, la prețuri accesibile. Încearcă Côte du Rhône Vieilles Vignes (14,99 lei), Ventoux Selection (14,99 lei), Alsace Muscat Cuvée Amandine (22,99 lei) și multe altele. La fripturi sau alte rețete care necesită o pregătire îndelungată la cuptor sau cratiță, alege un vin roșu sec. Poți opta pentru Bordeaux Supérieur Château Laforet (16,99 lei).

Te invităm să descoperi ”l’art culinaire” în magazinele Lidl și să te bucuri de aromele fine, inegalabile ale bucătăriei franceze.
Bon appétit!

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod