În această vara, Napolact revine cu edițiile limitate de Sana cu fructe, acum și cu căpșuni și coacăze

Și vara aceasta, Napolact te răcorește cu binecunoscuta de acum Sana cu fructe, singura gamă de acest fel de pe piață. Începând cu luna mai, povestea Sana cu fructe continuă cu un nou sortiment – Sana cu căpșuni și coacăze, care combină aroma inconfundabilă a primăverii, dată de căpșuni, cu răcoarea și prospețimea dealurilor molcome din Ardeal, din gustul acrișor al coacăzelor.

Noua Sana cu căpșuni și coacăze se alătură celor două sortimente lansate anul trecut: Sana cu soc și lămâie și Sana cu vișine, într-o gamă de produse răcoritoare perfecte pentru vară, care te poartă cu gândul la vacanță. Pot fi savurate în orice moment al zilei – acasă, în pauza de după-amiază, în serile liniștite sau oricând ne este poftă de ceva răcoritor și plin de gust.

Disponibile în ambalaje noi, cu design vioi și prietenos, dar păstrând totodată elemente tradiționale, cele trei sortimente de Sana mențin consistența delicioasă, cremoasă, a produselor pregătite cu grijă din lapte de calitate din Ardeal.


Produsele sunt disponibile în magazine la un preț recomandat de 3,9 lei.



Brandul Napolact este unul dintre cele mai puternice și apreciate branduri românesti. Cu o tradiție de 60 de ani în lactate, Napolact încântă consumatorii cu produse făcute după rețete simple, cu lapte din Ardeal, gustos cum altul nu-i. Fie că este vorba de iaurt sau brânză, sana sau chefir, ne dorim să oferim cele mai bune produse inspirate dintr-o lume mai curată și mai liniștită.
Totodată, deși suntem animați de pasiunea pentru tradiție, credem că rolul nostru este de a o aduce  în lumea modernă.

De aceea, Napolact va rămâne mereu liantul dintre  consumatorii de lactate din mediul urban din întreaga Românie și bunătățile din inima Ardealului.


FrieslandCampina România este parte a  companiei olandeze FrieslandCampina, organizație cu tradiție în colectarea laptelui și fabricarea de produse lactate. FrieslandCampina este prezentă pe piața din România cu brandurile Napolact, Milli, Oke și Dots și oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, unt și gustări pe bază de lapte.
FrieslandCampina România colectează lapte de la o rețea extinsă de fermieri din Ardeal.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod