"Harry Potter" s-a logodit

Actorul britanic Daniel Radcliffe s-a logodit cu iubita lui, Erin Darke, cu care are o relaţie de aproape doi ani, afirmă presa internaţională.

Potrivit mai multor surse, actorul şi iubita sa doresc să păstreze secretul asupra acestui eveniment până când vor alege un inel de logodnă, cu ocazia unei apropiate vacanţe la Paris, informează site-ul emalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

"Vor să păstreze totul în secret, pentru că este un eveniment privat, însă amândoi sunt extrem de încântaţi. Sunt mai fericiţi ca niciodată", a declarat o sursă, citată de revista Star.



Aceeaşi publicaţie afirmă că Daniel Radcliffe şi Erin Darke intenţionează să se căsătorească în 2015, în cadrul unei ceremonii ce va fi organizată pe malul Lacului Michigan din Statele Unite, unde locuieşte familia Darke.

Daniel Radcliffe a devenit cunoscut pentru interpretarea vrăjitorului Harry Potter în franciza cinematografică omonimă de succes bazată pe romanele scrise de J.

K. Rowling.

Starul britanic, în vârstă de 24 de ani, a mai jucat în lungmetrajul "The Woman in Black/ Femeia în negru", dar şi pe Broadway, în muzicalul de succes "How To Succeed In Business Without Really Trying". Actorul este distribuit, de asemenea, în filmul de ficţiune "Horns", regizat de Alexandre Aja, care urmează să fie lansat la finalul acestui an. Actorul britanic a făcut senzaţie, în urmă cu câţiva ani, când a apărut nud, în rolul Alan Strang din piesa de teatru "Equus", de Peter Shaffer, pusă în scenă pe West End (Londra) şi pe Broadway (New York).
În 2007, a jucat în lungmetrajul TV "My Boy Jack", în care a interpretat rolul tragic al fiului în vârstă de 17 ani al scriitorului Rudyard Kipling, trimis pe front în timpul Primului Război Mondial.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod