Descoperă gustul picant autentic în Săptămâna Mexicană la Lidl

Bienvenido a México! Din 26 mai, aromele picante și gusturile savuroase de burrito și tortilla vor ajunge pe rafturile magazinelor Lidl.
Bienvenido a México! Din 26 mai, aromele picante și gusturile savuroase de burrito și tortilla vor ajunge pe rafturile magazinelor Lidl. În Săptămâna Mexicană, descoperă varietatea de sosuri, condimente și specialități culinare specifice Mexicului la prețuri avantajoase și simte atmosfera „caliente”.

Dacă îți plac mâncărurile picante, atunci bucătăria tradițională mexicană este cu siguranță pe placul tău. Mixul perfect de culoare, condimente și savoare îl vei descoperi gustând tortilla umplute (9.99 lei), meniu burrito (9.99 lei) sau file de pui mexicanos cu sos picant (16.99 lei).
Încearcă jalapeños umpluți (6.99 lei), chilli con carne (9.99 lei) sau fasole mexicană (2.99 lei) și bucură-te de o explozie de arome.

Cheamă-ți prietenii la o seară cu tematică mexicană! Nu ai nevoie de sombrero sau de mariachi ca să intri în atmosferă. Este suficient dacă pregătești o masă cu specialităţi mexicane de la care, bineînțeles, nu trebuie să lipsească tequila (34.99 lei), sucul de roșii iute (4.49 lei), băutura din mere, fructe de cactus şi lime (4.99 lei) și berea cu aromă de tequila (9.99 lei).

În meniu poți include salam „mexicana” (4.99 lei), brânză cheddar (6.99 lei), pizza cu salam chorizo (6.99 lei) și snițel picant (14.99 lei).
Masa va fi cu adevărat „incendiară” dacă adaugi unul dintre sosurile cu specific mexican: sos taco (4,99 lei), sos salsa (6.99 lei), sos fajita pentru gătit (6.99 lei) sau mixul de condimente tipic mexican (2.99 lei).

Pe lângă toate acestea, nu uita de sticksurile picante din cartofi (3.49 lei), de chipsurile tortilla (3.99 lei) sau de chipsurile tortilla rulate (4.49 lei), pe care le poți servi cu dip salsa (5.49 lei) sau dip condimentat (3.99 lei).

Acum că meniul este pregătit, nu rămâne decât să ajungi la Lidl în perioada 26 mai – 1 iunie și   să-ți inviți prietenii la o petrecere în stil mexican.
Arriba!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod