De Sfântul Valentin, oferă cadouri din inimă de la Lidl

De Sfântul Valentin, oferă cadouri din inimă și vino la Lidl pentru un plus de inspirație. Prin gesturi simple și pline de dragoste – așa îți poți demonstra toată iubirea.
Dacă ai nevoie de o idee pentru a alege cadoul potrivit, vino la Lidl și profită de oferta specială de Ziua Îndrăgostiților.

Surprinde-ți jumătatea și pregătește-i un desert,  alegând un set de forme de brioșe din silicon cu model inimioară (16.99 lei). Pentru o atmosferă romantică, nu uita de setul de lumânări (9.99 lei), de vinul spumant demi-sec (9.99 lei) și de trufele savuroase în formă de inimă (9.99 lei). Alte dulciuri perfecte pentru momentele în doi sunt pralinele de înghețată (9.99 lei), sorbetul de fructe (9.99 lei), lichiorul de alune de pădure (19.99 lei) sau un mousse d’Amour (3.99 lei).

Pentru momente romantice, alege produse care îți răsfață simțurile.
O pătură moale (49.99 lei), o pijama comodă (34.99 lei) sau niște perle de baie Cien (7.99 lei) sunt perfecte pentru a te bucura de câteva clipe relaxante alături de persoana iubită. Pernuțele în formă de inimioară (11.99 lei) sau un ursuleț de pluș cu mesaj (16.99 lei) sunt cadourile potrivite pe care le poți oferi în această zi specială.

Un cadou inspirat pentru ea este neglijeul cu string din două piese (34.99 lei), dintr-un material fin care o va face să se simtă specială.
Poți opta și pentru o cămașă de noapte din satin (24.99 lei), disponibilă în trei modele stilate și atrăgătoare. De asemenea, un set de pensule cosmetice profesionale (29.99 lei) sau o pereche de dresuri (12.99 lei) sunt cadouri utile care vor fi foarte apreciate de ea.


Oferă cadouri din inimă și vino la Lidl să alegi produse inspirate, care vor fi de jumătatea ta apreciate!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod